- Bluearena - https://bluearena.gr -

Δυναμική «γαλάζια» κερκίδα στην Κέρκυρα!

Είναι δεδομένο ότι το σοκ και η πικρία από την αδόκητα και απαράδεκτα βαριά ήττα στον πρόσφατο αγώνα κυπέλλου με τον Ατρόμητο, δεν έχουν ξεπεραστεί. Και δεν μπορεί να ξεπεραστούν, εφόσον το τραγικό απόγευμα του Καυτανζογλείου χαράχθηκε ανάγλυφα στα μελανά κατάστιχα της μακράς ιστορίας του ποδοσφαιρικού Ηρακλή.

Ούτε οι πληγές, που άνοιξαν, έχουν κλείσει και δεν μπορούν να κλείσουν. Ωστόσο, το σήμερα και το αύριο της ομάδας καλεί σε υπερβάσεις, προς όφελος του κοινού στόχου όλων στον Ημίθεο, ο οποίος δεν είναι άλλος από την επάνοδο στη Super League.

Προς την κατεύθυνση αυτής της λογικής κινούμενοι οι φίλοι των «κυανολεύκων», ετοιμάζουν μία δυναμική παρουσία στο ΕΑΚ Κέρκυρας το απομεσήμερο της Κυριακής, στην προσπάθεια να συμπαρασταθούν στην ομάδα τους στην εκτός έδρας αναμέτρησή της με έναν αντίπαλο, σαφή συνδιεκδικητή του στόχου της ανόδου.

Πολλοί αναμένεται να είναι οι Ηρακλειδείς, που θα εκδράμουν στο νησί των Φαιάκων από νωρίς αύριο το πρωί και θα σπεύσουν να προμηθευθούν εισιτήρια, προκειμένου να δημιουργήσουν στη Θύρα 5 του σταδίου έναν μαχητικό οπαδικό πυρήνα, που θα προσφέρει αίσθηση έδρας στους παίκτες του «Γηραιού».

Από πλευράς της ΠΑΕ έχουν ληφθεί όλα τα απαιτούμενα μέτρα για την εξυπηρέτηση της μετάβασης και της παρουσίας του κόσμου της ομάδας στην Κέρκυρα και αναμένεται τα πάντα να εξελιχθούν ομαλά, σε αυτό το επίπεδο.