Καράογλου: “Η πολιτεία οφείλει να παρέμβει στο θέμα των επιθετικών πιστωτών”

Ο Θόδωρος Καράογλου αναφέρθηκε στο ζήτημα του οικονομικού πολέμου που δέχεται ο Τομ Παπαδόπουλος.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Θόδωρος Καράογλου τοποθετήθηκε στο “Metropolis 95,5”:

Για τον Ηρακλή και την ήττα από τον Ατρόμητο: «Τέτοιο αποτέλεσμα δε το περίμενε κανείς. Είναι μια ντροπιαστική και βαριά ήττα. Ένα κακό παιχνίδι. Να φύγει και να μην ξανάρθει. Ο στόχος μας από την αρχή είναι η άνοδος της ομάδας στη Super League. Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας την πίκρα, δεν έχουμε περιθώρια για γκρίνια και κριτικές. Ας δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους ο προπονητής και οι παίκτες στο ματς με την Κέρκυρα και να αφήσουν πίσω τους το κακό αποτέλεσμα. Να κοιτάξουμε να πιάσουμε τον στόχο».

 

Για τη νέα διοίκηση: «Τα τελευταία χρόνια έχουμε πικραθεί πολύ. Είναι θετικά τα πρώτα δείγματα από τη διοίκηση και η ομάδα διαθέτει ένα καλό ρόστερ για να μπορέσει να είναι πρώτος. Πρέπει να είμαστε όμως όλοι κοντά. Το πρώτο δείγμα του Παπαδόπουλου είναι θετικό».

 

Για τις πληγές του παρελθόντος: «Με προβληματίζουν και στεναχωριέμαι γιατί άλλες ήταν οι προθέσεις του, πρακτικά τουλάχιστον, κ. Βασιλειάδη και άλλα βλέπουμε. Υποσχέθηκε κεντρικό χορηγό με μεγάλο ποσό, μιλούσε για τηλεοπτικά δικαιώματα, για νομοθετική ρύθμιση του θέματος του Ερασιτέχνη. Αυτό με προβληματίζει, όπως με προβληματίζει ότι κάποιοι άνθρωποι που είχαν χαμένα τα λεφτά τους κάνουν επιθετικές κινήσεις και δε ξέρουμε τι άλλο θα ζητήσουν. Σε αυτό το ζήτημα οφείλει η Πολιτεία να παρέμβει. Ο Ηρακλής δε ξεχνάει αυτούς που χρωστάει απλά ζητάει κάποιο χρόνο. Όσοι νομίζουν ότι θα βγάλουν τζάμπα λεφτά πρέπει να αποδείξουν τα όσα λένε».

 

Για τις φήμες για εμπλοκή του Αντώνη Ρέμου: «Εγώ μιλάω μαζί του. Παραμένει φίλαθλος του Ηρακλή. Μπορεί να έκανε λάθη αλλά όλοι κάνουμε. Είχαμε πει από την αρχή ότι είμαστε μια ομάδα ανθρώπων και ακόμη και εάν δε βρισκόταν επενδυτής τότε θα βάζαμε εμείς το ποσό για να καλύψουμε το μετοχικό κεφάλαιο και να μπορέσει η ομάδα να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα. Ευτυχώς βοήθησε ο Θεός βρέθηκε ο κ. Παπαδόπουλος, έκανε την επένδυση και τα πράγματα πάνε καλά. Ακόμη και να μην πάει κάτι καλά τότε ο Ηρακλής δεν είναι μόνος. Υπάρχουν άνθρωποι που θα βοηθήσουν».

 

Σχετικά Άρθρα

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top