Η ανάλυση του Foxbet στο Γαλατασαράι – Φενερμπαχτσέ

Πολύ μεγάλο παιχνίδι το βράδυ της Παρασκευής στην Κωνσταντινούπολη, εκεί που για το τουρκικό πρωτάθλημα η Γαλατασαράι υποδέχεται την «αιώνια» αντίπαλο Φενερμπαχτσέ. Διαβάστε την ανάλυση και το προγνωστικό του Foxbet για το ντέρμπι μίσους της γειτονικής χώρας.

Διάφορα, Η πρόταση της ημέρας

Γαλατασαράι

Την 3η φετινή της εκτός έδρας ήττα υπέστη η Γαλατά την προηγούμενη αγωνιστική με 2-0 από την Μαλάτιασπορ. Την ίδια προβληματική εικόνα ξανά παρουσίασε η ομάδα της Πόλης, με αδυναμίες αμυντικά και δίχως αξιόπιστα «τελειώματα» επιθετικά. Παιχνίδι με εκατέρωθεν ευκαιρίες, με τους γηπεδούχους να βρίσκουν το 1-0 στο 35’ και το 2-0 με πέναλτι στο 66’. Καμία αντίδραση από τη Γαλατά στη συνέχεια του αγώνα με τον κόουτς Τερίμ να δηλώνει εξαγριωμένος «Μέσα μου βράζω από θυμό. Αυτό το παιχνίδι δεν μας αξίζει. Πρέπει να διορθώσουμε πολλά και γρήγορα». Μόλις μία νίκη στα τελευταία 7 παιχνίδια κόντρα στη Φενέρ και αυτή το 2016 για το κύπελλο, με τα 5 πιο πρόσφατα στο πρωτάθλημα να λήγουν με Ν/G. Την Τρίτη η «Τζιμ Μπομ» θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Σάλκε για την 4η αγωνιστική του ΤΣΛ.

 

Αγωνιστικά Νέα: Η ήττα αυτή έριξε τα «Λιοντάρια» από την πρώτη θέση, ωστόσο σε 7 παιχνίδια φέτος δεν έχουν γνωρίσει την ήττα, έχοντας σκοράρει στα 6 από αυτά. Τα προβλήματα δεν λείπουν για τους γηπεδούχους, που θα στερηθούν τις υπηρεσίες του μπακ Μαριάνο (10/0) που είναι τιμωρημένος, ενώ τραυματίες παραμένουν ο μπακ Ναγκατόμο (6/0), ο χαφ Φερνάντο (8/1) και ο μεσοεπιθετικός Ακμπάμπα (6/2). Προπονήθηκαν κανονικά και διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα ο στόπερ Αζίζ (6/2) και ο εξτρέμ Ονιεκόρου (8/2).

 

Πιθανή ενδεκάδα: (4-5-1): Μουσλέρα – Λίνες, Καμπάκ, Μαϊκόν, Μπαϊράμ – Ντονκ, Ν΄ντιαγέ, Ροντρίγκες, Γκιουμούς, Μπελχαντά – Ντερντιγιόκ

 

Φενερμπαχτσέ

Στο «κύκνειο άσμα» του Φελίπ Κοκού στον πάγκο της Φενέρ η ομάδα της Πόλης γνώρισε ντροπιαστική ήττα μπροστά στο κοινό της με 1-3 από την νεοφώτιστη Ανκαραγκουτσού. Βέβαια το τελικό σκορ είναι πλασματικό, με τους γηπεδούχους να είναι ανώτεροι για τουλάχιστον 70 αγωνιστικά λεπτά. Πολλές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, μία μόλις οι φιλοξενούμενοι για το 0-1 στο 35’. Το ίδιο σκηνικό και στην επανάληψη, με το 0-2 να έρχεται με πέναλτι στο 74’, μία απόφαση που νευρίασε τον φορ Σλιμανί για να δει την απευθείας κόκκινη. Ανοιχτό ματς στη συνέχεια, με το 0-3 στο 77’ και το 1-3 με τυχερό τρόπο στο 89’. Τέλος ο Ολλανδός τεχνικός, παρόλο που το καλοκαίρι είχε υπογράψει 3ετές συμβόλαιο. Στον πάγκο για το σημερινό ματς θα καθίσει ο Ολλανδός βοηθός του Έρβιν Κούμαν. Την Πέμπτη η Φενέρ θα φιλοξενήσει την Άντερλεχτ στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του Γιουρόπα.

 

Αγωνιστικά Νέα: Παρέμειναν στους 9 βαθμούς τα «καναρίνια», μόλις έναν πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και με μόλις 7 γκολ στο ενεργητικό τους μετά από 10 αγωνιστικές. Με την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία πιθανόν να υπάρξουν αλλαγές στα πρόσωπα, ενώ ξανά επιστρέφει το 4-5-1. Απών από το σημερινό ντέρμπι θα είναι λόγω τιμωρίας ο φορ Σλιμανί (8/1). Τραυματίας παραμένουν οι χαφ Τοπάλ (8/0), Εκίτσι (5/0) και Τσιγκέρσι.

 

Πιθανή ενδεκάδα: (4-5-1): Τεκίν – Ίσλα, Νοϊστέντερ, Σκριτέλ, Καλδιρίμ– Σικέιρα, Ρέγιες, Αγιού, Μπενθία, Ελμάς – Σολδάδο

 

Διαβάστε την εκτίμηση και το προγνωστικό του Foxbet εδώ

Σχετικά Άρθρα

Back to Top