Ο Γ.Σ. Ηρακλής στηρίζει το 5ο “Τρέξε Χωρίς Τερματισμό”

Θα συμμετάσχουν παιδιά της “κυανόλευκης” Ακαδημίας Στίβου.

Ερασιτέχνης

Με ιδιαίτερη χαρά η Οργανωτική Επιτροπή του Τρέξε Χωρίς Τερματισμό, του μεγαλύτερου φιλανθρωπικού αγώνα στη Βόρεια Ελλάδα και μοναδικού υπερμαραθωνίου 24, 48 και 50 ωρών, που θα γίνει για 5η συνεχόμενη χρονιά στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης (2-4 Nοεμβρίου), ανακοινώνει τα ιδρύματα που θα στηρίξει μέσα από τα χιλιόμετρα που θα καλύψουν οι δρομείς.

Πρόκειται για το τμήμα επειγόντων της παιδιατρικής πτέρυγας του «Ιπποκρατείου»

και το δημοτικό βρεφοκομείο «Άγιος Στυλιανός» στα οποία θα δοθούν τα χρήματα από τα χιλιόμετρα που θα διανύσουν οι συμμετέχοντες, περπατώντας ή τρέχοντας ότι ώρα θέλουν, όποια στιγμή της ημέρας ή της νύχτας θέλουν, για όσες φορές θέλουν, με όποιο τρόπο και ρυθμό θέλουν και για όση διάρκεια θέλουν μέσα στην ειδικά διαμορφωμένη κυκλική διαδρομή στην πανέμορφη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, από την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου ώρα 10:00 ως  την Κυριακή 4 Νοεμβρίου ώρα 12:00.

 

Οι ηλεκτονικές εγγραφές για το 5ο Τρέξε Χωρίς Τερματισμό συνεχίζονται στη διεύθυνση: http://nofinishrun.org μέχρι τις 21 Οκτωβρίου. Παράλληλα έχουν ανοίξει και λειτουργούν τα δύο πρώτα κέντρα εγγραφών, ένα στο κατάστημα της Saucony που είναι και φέτος Μεγάλος Υποστηρικτής του αγώνα και το άλλο στα γραφεία του Ερμή 1977 στο Καυτανζόγλειο Στάδιο. Σύντομα θα λειτουργήσει και τρίτο στο χώρο της Νέας Παραλίας.

Το μέρος και το πρόγραμμα λειτουργίας των Κέντρων Εγγραφών είναι:

 

SAUCONY STORE (ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 107, 54622, ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)
Δευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο, 8-27 Οκτωβρίου: από 10:00 έως 18:00
Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή, 8-27 Οκτωβρίου: από 09:00 έως 21:00

ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ (ΙΣΟΓΕΙΟ ΠΙΣΩ ΚΤΙΡΙΟΥ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΡΜΗ)
Καθημερινές, 24-28 Σεπτεμβρίου, 1-5 Οκτωβρίου, 8-12 Οκτωβρίου, 15-19 Οκτωβρίου, 22-25 Οκτωβρίου: από 10:00 έως 14:00

Το φετινό πρόγραμμα του αγώνα που είναι συνολικής διάρκειας τριών ημερών, εκτός από το φιλανθρωπικό 50ωρο που απευθύνεται σε όλους τους πολίτες, θα έχει όπως κάθε χρόνο και το αγωνιστικό 24ωρο, ενώ για πρώτη φορά θα υπάρξουν επίσημα αποτελέσματα και για το 48ωρο. Νέα καινοτομία θα είναι επίσης και η διεξαγωγή του Kids Sports Festival σε συνεργασία με τους αθλητικούς συλλόγους της Θεσσαλονίκης.

 

Από το 2014 που ο Ερμής 1877 ξεκίνησε την διοργάνωση του “Τρέξε Χωρίς Τερματισμό Θεσσαλονίκη”, έχουν συμμετάσχει στις τέσσερις διοργανώσεις του περισσότερα από 15,000 άτομα και έχουν ενισχυθεί οικονομικά και υλικά 10 παιδικά ιδρύματα, σύλλογοι, νοσοκομεία με περισσότερα από 50,000 ευρώ.

Τα δέκα ιδρύματα, σύλλογοι και νοσοκομεία που στηρίχθηκαν έως τώρα είναι:

  • Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο
  • Ορφανοτροφείο Θηλέων “Μέλισσα”
  • Σύλλογος Συνδρόμου Down Ελλάδας
  • Ανοικτό Πολυϊατρείο Γιατρών του Κόσμου Θεσσαλονίκης
  • Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες “Λάμψη”
  • Παιδικές Καρδιές Βορείου Ελλάδος
  • Σύλλογος Αυτισμού “Ελπίδα”
  • Φίλοι Θεαγένειου Αντικαρκινικού Νοσοκομείου
  • Φίλοι Μέριμνας Θεσσαλονίκης
  • Βρεφοκομείο Θεσσαλονίκης “Άγιος Στυλιανός”

 

Μεγάλος Χορηγός του υπερμαραθωνίου αγώνα «5ο Τρέξε Χωρίς Τερματισμό Θεσσαλονίκη» είναι η Protergia του ομίλου Μυτιληναίος.

Eπίσημοι Χορηγοί είναι η Βίκος, η Arla και η Γατίδης.

Μεγάλοι Υποστηρικτές είναι η Saucony, η Kyana, η Petridis Cars και η Δημάκης

Θεσμικός Υποστηρικτής είναι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Επίσημοι Πάροχοι είναι η διεθνής αλυσίδα λιανεμπορίου Lidl, το Ιατρικό Διαβαλκανικό κέντρο υγειονομικής περίθαλψης  και η εθελοντική ομάδα Έλληνες Διασώστες.

Back to Top