Καράογλου: “Δεν ξεπλένεται η ντροπή – Επιβάλλεται η νίκη στην Κέρκυρα”

Ο Θόδωρος Καράογλου τοποθετείται για την επόμενη μέρα της ντροπιαστικής ήττας από τον Ατρόμητο.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Από τη συχνότητα του FAIR PLAY FM 96,1 φιλοξενήθηκε ο Θόδωρος Καράογλου, σημειώνοντας:

“Ήταν ντροπιαστικό για την ομάδα μας αυτό που συνέβη στον αγώνα κυπέλλου. Πρέπει αμέσως να ανακάμψουμε. Η ντροπή αυτής της συντριβής δεν ξεπλένεται. Μόνο να την ξεθωριάσουμε μπορούμε. Για αυτό επιβάλλεται η νίκη στην Κέρκυρα. Ο μεγάλος και απόλυτος στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και η άνοδος” τόνισε αρχικά.

Ανυπόστατες οι φήμες για Ρέμο

“Όταν η ομάδα προβιβάστηκε στη Football League, είχαμε ξεκαθαρίσει ότι, δεν χρειάζεται να ανησυχεί ο κόσμος του Ηρακλή, διότι ακόμα και να μην υπάρξει κάποιος επενδυτής, εκ των ενόντων θα βρισκόμασταν, μέσα από την οικογένεια του Ηρακλή 15-20 άτομα για να καλύψουμε το κεφάλαιο που χρειάζεται, προκειμένου να συμμετέχει η ομάδα στο πρωτάθλημα ως Π.Α.Ε.Ευτυχώς τα πράγματα ήρθαν ευνοϊκά καθώς εμφανίστηκε ο Τομ Παπαδόπουλος και πλέον στο διοικητικό κομμάτι όλα εξελίσσονται ομαλά, εφόσον υπάρχει ένας επενδυτής που έχει τη δυνατότητα να συνεισφέρει οικονομικά στην ομάδα”.

“Από την άλλη πλευρά ήμασταν σε ετοιμότητα και είχαμε κάνει κάποιες επαφές, ο καθένας από το δικό του φιλικό και οικείο περιβάλλον και με τους ανθρώπους που επικοινωνούσε και με αυτόν τον τρόπο είχαμε τη δυνατότητα να καλύψουμε το κεφάλαιο που απαιτούνταν. Με τον Αντώνη Ρέμο, δεν έγινε καμία συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα αλλά θεωρώ ότι αν προέκυπτε κάποια ανάγκη, θα ήταν πρόθυμος να βοηθήσει παρόλο που οι ήδη υπάρχοντες ήμασταν σε θέση να καλύψουμε το μετοχικό κεφάλαιο”.

Η χορηγία της “ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.”

“Γνωρίζω αρκετά αλλά δεν είναι σκόπιμο να τα δημοσιοποιούμε. Αυτό όμως που αξίζει να αναφέρουμε είναι ότι στα αυτιά των ανθρώπων της οικογένειας του Ηρακλή, μέσω των μελών της διοικούσας επιτροπής, υπάρχουν ακόμα οι δεσμεύσεις του κ. Βασιλειάδη για συγκεκριμένα θέματα. Πρώτον ότι θα φροντίσει να υπάρχει μία χορηγία ύψους 200.000 € για τη φανέλα, δεύτερον ότι θα φροντίσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Ηρακλή να είναι τα διπλάσια σε σχέση με τα έσοδα των υπολοίπων ομάδων της κατηγορίας, λόγω του μεγέθους και της ιστορίας του Ηρακλή και τρίτον ότι θα υπάρξει μία ρύθμιση για το ζήτημα των χρεών του ΓΣ Ηρακλή, μέχρι στιγμής δεν έχει υλοποιηθεί τίποτα από όλα αυτά”.

Τα εχέγγυα του Τομ Παπαδόπουλου

“Μέσα από αυτά που συζητήσαμε κατάλαβα ότι είναι ένας σοβαρός και αξιοπρεπής άνθρωπος. Μας μίλησε για την προσωπική του ιστορία, η οποία είναι πραγματικά συγκλονιστική.Πρόκειται αναμφίβολα για έναν άνθρωπο που έχει την οικονομική δυνατότητα να βοηθήσει τον Ηρακλή και νομίζω ότι αυτό μέχρι στιγμής το έχει αποδείξει”.

Πηγή:FAIR PLAY FM 96,1

Σχετικά Άρθρα

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top