- Bluearena - https://bluearena.gr -

Η «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.» o κεντρικός χορηγός του Ηρακλή

Το τελευταίο ταξίδι του Τομ Παπαδόπουλου στην Ελλάδα είχε ως ένα από τα κορυφαία θέματα ατζέντας αυτό της οριστικοποίησης του χορηγικού ζητήματος.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ και οι διοικητικοί συνεργάτες του ολοκλήρωσαν έναν κύκλο επαφών – ακόμη και επί εδάφους Θεσσαλονίκης – με αντικείμενο το συγκεκριμένο θέμα και όλα δείχνουν να περνούν σε φάση υλοποίησης.

Η «κυανόλευκη» ΠΑΕ εντάσσεται σε δημόσιο χορηγικό πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει την κεντρική χορηγία, με την εταιρεία «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.»  να προβάλλεται διαφημιστικά από το εμπρόσθιο μέρος της φανέλας του Ημίθεου.

Μόλις ανάψει το «πράσινο φως» από τους πολιτειακούς φορείς, θα πραγματοποιηθούν οι σχετικές ανακοινώσεις και η επίσημη παρουσίαση της χορηγικής συνεργασίας, ενώ η ομάδα θα αρχίσει να αγωνίζεται με τυπωμένο τον λογότυπο της εταιρείας στη φανέλα της.

Συνάντηση με τον υφυπουργό και επιστροφή στις ΗΠΑ

Ο Τομ Παπαδόπουλος κλείνει σήμερα και αυτόν τον κύκλο της παρουσίας του στην Ελλάδα και επιστρέφει, μέσω Αθηνών, στην επιχειρηματική βάση του, στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ.

Όμως, πριν πάρει την πτήση από το «Ελ. Βενιζέλος», έχει προγραμματίσει να συναντηθεί με τον υφυπουργό αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, στο γραφείο του τελευταίου στο Υπουργείο. Αντικείμενο της συνάντησης, η διερεύνηση των δυνατοτήτων για πολιτειακή παρέμβαση στο μέγιστο ζήτημα των επιθετικών πιστωτών, οι οποίοι μπλοκάρουν το μετοχικό κεφάλαιο της νέας ΠΑΕ, σε μία τόσο πρώιμη για εκείνην περίοδο, αλλά και οι τελικές λεπτομέρειες της ένταξης στο δημόσιο χορηγικό πρόγραμμα.