Ποντίκης: “Ο Τομ θέλει όλη την οικογένεια του Ηρακλή δίπλα του”

Ο πρόεδρος του Ιδρυτικού αναφέρθηκε στο “κυανόλευκο δείπνο” και στις κινήσεις του μεγαλομετόχου.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Νίκος Ποντίκης τοποθετήθηκε στον FAIR PLAY FM 96,1:

Για την χθεσινή συνάντηση:« Ήταν μια πάρα πολύ ωραία βραδιά. Έγινε μια καλύτερη γνωριμία με τον κύριο Παπαδόπουλο και τους συνεργάτες του. Πραγματικά βγήκαν πάρα πολύ ωραία συμπεράσματα, ήταν πάρα πολύ ωραία η ατμόσφαιρα. Γνωριστήκαμε με τους καινούργιους ποδοσφαιριστές και με το τεχνικό τιμ. Αυτή βραδιά σηματοδοτεί ότι ο Ηρακλής είναι μια οικογένεια και πλέον υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να γίνει ο Ηρακλής μια μεγάλη ομάδα. Αυτό είναι το όραμα του Τομ Παπαδόπουλου. Έκανα μια συζήτηση μαζί του και μου είπε για το όραμα του για την ομάδα. Νομίζω όλοι θα πρέπει τώρα να βοηθήσουν την ομάδα για να μπορέσει να γίνει αυτό που όλοι εμείς θέλουμε. Νομίζω τώρα έχουμε μια πρώτη τάξεως ευκαιρία να το πετύχουμε. Η άνοδος είναι ο βασικός μας στόχος, αλλά θα πρέπει να μπορέσουμε να διατηρήσουμε την ομάδα στην πρώτη κατηγορία. Ο Τομ Παπαδόπουλος οργανώνει την ομάδα σε όλα τα επίπεδα και αυτή είναι η διαφορά με το παρελθόν. Ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά ότι για να πετύχεις, χρειάζεσαι μια καλή οργάνωση και προγραμματισμό. Κάναμε και μια επαφή με τον Βασίλη Χατζηπαναγή. Μας θέλει όλους διπλά του και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να πείσουμε τον Βασίλη να ασχοληθεί πιο πολύ με την ομάδα. Νομίζω ότι αυτή είναι οι τελευταία μας ευκαιρία. Δεν νομίζω ότι θα έχουμε άλλη παρόμοια ευκαιρία και πρέπει να πετύχουμε».

Για τον Αλέκο Βοσνίαδη: «Ήταν πάρα πολύ κάλος αμυντικός ,έπαιζε πάντα με δύναμη και μυαλό. Ήταν ένας από τους κορυφαίους στην θέση του».

Για την παρουσία του στο Ιδρυτικό:« Προχωράμε τις διαδικασίες για το δεύτερο τμήμα. Πολύ σύντομα θα έχουμε εξελίξεις. Ο Ηρακλής δεν αντέχει άλλη αποτυχία».

Πηγή: FAIR PLAY FM 96,1

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top