Απαράδεκτος…

Μαρτυρικό δεύτερο ημίχρονο και συντριβή για τον γεμάτο λάθη και αφέλειες Ηρακλή, που πλήρωσε τις κακές στιγμές του Αμπάρη και την – αναγκαστική – επιλογή για μαζικό rotation, γνωρίζοντας τη συντριβή από τον Ατρόμητο.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Δεχόμενος πέντε (!!!) τέρματα στο δεύτερο μέρος, ο Ηρακλής, γνώρισε τη συντριβή από τον Ατρόμητο στην αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του κυπέλλου, με τελικό σκορ 1-6!

Κι όλα αυτά μετά από ένα πρώτο ημίχρονο ισορροπημένο, στο οποίο οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με ένα «φτηνό» γκολ, χάρη σε μία κακή στιγμή του Γιώργου Αμπάρη, με τον Ημίθεο, ωστόσο, να ισορροπεί τη ροή του αγώνα από το ημίωρο και μετά και να παίρνει τα ηνία του παιχνιδιού.

Ωστόσο, ένα δεύτερο προσωπικό λάθος του «κυανόλευκου» τερματοφύλακα με την έναρξη του δευτέρου μέρους, που έφερε το δεύτερο γκολ των φιλοξενουμένων και η απόλυτη ψυχολογική κατάρρευση της ομάδας, οδήγησαν σε μια ανεκδιήγητα κακή αντιμετώπιση της αναμέτρησης και στην τελική συντριβή.

Σαφέστατα, με ομάδα από την οποία απουσιάζουν όλοι οι παίκτες πρώτης γραμμής, ο Ηρακλής δεν μπορεί να είναι ανταγωνιστικός απέναντι στους βασικούς ενός από τα πλέον ισχυρά σύνολα της φετινής Super League και αυτό αποδείχθηκε εντός του αγωνιστικού χώρου, με τον Αλέκο Βοσνιάδη, όμως, να είναι υποχρεωμένος να ακολουθήσει αυτήν την τακτική, ενόψει του κρίσιμου αγώνα πρωταθλήματος στην Κέρκυρα.

Ας θυμηθούμε όλη την εξέλιξη της – ατυχέστατης για τον «Γηραιό» – αναμέτρησης, όπως καταγράφηκε μέσα από το “live” της BlueArena:

ΛΗΞΗ ΑΓΩΝΑ: 1-6. Μαρτυρικό δεύτερο ημίχρονο για τον Ηρακλή, με απαράδεκτη ανασταλτική συμπεριφορά και συντριβή.

90΄+3΄ Γκολ για τον Ατρόμητο: Εκτέλεση φάουλ, κεφαλιά Κωτσόπουλου και διαμορφώνεται το τελικό 1-6.

85΄ Γκολ για τον Ηρακλή: Ο Χασομέρης μόνος μέσα στην περιοχή, εκτελεί εύστοχα και μειώνει σε 1-5.

73΄ Γκολ για τον Ατρόμητο: Ο Μανούσος ελίχθηκε εντός της περιοχής και εκτέλεσε με δυνατό σουτ για το 0-5.

69΄ Κοντινό σουτ του Κουλούρη πάνω στον Αμπάρη, στην επαναφορά αστοχεί ο Ενσικουλού.

66΄ Πασάς αντί Καζναφέρη.

65΄ Γκολ για τον Ατρόμητο: Ο Ενσικουλού βγαίνει μόνος στην πλάτη της άμυνας του Ηρακλή, ξεπερνά τον Αμπάρη και κάνει το 0-4.

59΄ Γκολ για τον Ατρόμητο: Ο Ενσικουλού γύρισε από τα αριστερά, η μπάλα περνά από Αμπάρη και Γιαννίτση και ο Κουλούρης από κοντά κάνει το 0-3.

51΄ Στάμου εκτός, Κλέιτον εντός.

47΄ Γκολ για τον Ατρόμητο: Προσπάθεια Κουλούρη από τα αριστερά και συρτή σέντρα, αργή αντίδραση Αμπάρη, δίνει την ευκαιρία στον Κωτσόπουλο να τον προλάβει και με προβολή να κάνει το 0-2.

46΄ Έναρξη δευτέρου μέρους.

ΛΗΞΗ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ: 0-1. Στην πρώτη φάση για τον Ατρόμητο και μάλιστα στατική (κόρνερ), μία κακή εκτίμηση του Αμπάρη, προσέφερε ένα “φτηνό” γκολ στους φιλοξενούμενους. Από το ημίωρο και μετά ο Ηρακλής βρήκε πατήματα και ανέλαβε πρωτοβουλία κινήσεων, όμως του λείπει η τελική ενέργεια για να απειλήσει.

60΄ Χασομέρης αντί Ρόβα.

43΄ Καλό σουτ του Καζναφέρη εκτός περιοχής, η μπάλα άουτ.

41΄ Κίτρινη στον Τάι.

31΄ Ωραία ενέργεια του Χιντζίδη μέσα στην αντίπαλη περιοχή, αλλά αδύναμη εκτέλεση με το δεξί και επέμβαση του Μέγερι.

27΄ Ο Καρασαλίδης σκοράρει με κοντινή κεφαλιά, αλλά συλλαμβάνεται σε θέση οφσάιντ ο Κωτσόπουλος.

26΄ Μακρινό σουτ του Τάι, άουτ.

24΄ Αναγκαστική αλλαγή για τον Ατρόμητο με τον Βασιλακάκη να αποχωρεί και να περνά ο Ενσικουλού.

16΄ Πρώτη τελική για τον Ηρακλή, με τον Καλτσά να δοκιμάζει από μακριά το πόδι του και να στέλνει τη μπάλα άουτ.

10΄ Γκολ για τον Ατρόμητο: Εκτέλεση κόρνερ, κακή εκτίμηση της φάσης από τον Αμπάρη, κοντινή κεφαλιά του Κωτσόπουλου και 0-1.

@ Λουλούδια από τους παίκτες και των δύο ομάδων στη Θύρα 10, στη μνήμη του εκλιπόντος οπαδού.

@ Μαύρο πανό από την Αυτόνομη Θύρα 10 σε ένδειξη πένθους για τον εκλιπόντα Ηρακλή, πιστό φίλο της ομάδας…

@ Έντονο το rotation του Αλέκου Βοσνιάδη. Κανείς από τους βασικούς της πρεμιέρας στην ενδεκάδα.

Οι συνθέσεις:

ΗΡΑΚΛΗΣ: Αμπάρης, Κουκόλης, Γιαννίτσης, Καζναφέρης (66΄ Πασάς), Χιντζίδης, Στάμου (51΄ Κλέιτον), Καλτσάς, Μενδρινός, Τάι, Γεωργίου, Ρόβας (60΄ Χασομέρης).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μέγερι, Σάκιτς (72΄ Στρούγκης), Χατζηϊσαΐας, Καρασαλίδης, Γιαννούλης, Βασιλακάκης (24΄ Ενσικουλού), Μάντσον (65΄ Μανούσος), Γαρουφαλιάς, Ούμπιδες, Κωτσόπουλος, Κουλούρης.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top