- Bluearena - https://bluearena.gr -

Αναμέτρηση – πρόκληση, διπλής δυσκολίας…

Μία πραγματικά δύσκολη ποδοσφαιρική μάχη, αυτή, που καλείται να δώσει ο Ημίθεος, σήμερα το απόγευμα στο Καυτανζόγλειο, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος, κόντρα στον Ατρόμητο.

Πρόκειται για ένα αγωνιστικό εγχείρημα με διπλό βαθμό δυσκολίας.

Από τη μία, ο αντίπαλος, όχι μόνο προέρχεται από την πιο πάνω κατηγορία, αλλά και έχει αποδείξει μέσα στους αγωνιστικούς χώρους της Super League ότι τυγχάνει μία από τις πλέον ισχυρές ομάδες της φετινής διοργάνωσης.

Από την άλλη, ο ίδιος ο Ηρακλής και η – πολύ ορθή – επιλογή της τεχνικής ηγεσίας του να προχωρήσει σε εκτεταμένο rotation στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αφήνοντας εκτός μάχης σχεδόν όλη τη βασική ενδεκάδα, την οποία χρησιμοποίησε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ενόψει της αναμέτρησης με την Κέρκυρα, την ερχόμενη Κυριακή, για τη 2η αγωνιστική ης Football League.

Υπό αυτές τις – εξαιρετικά δύσβατες – περιστάσεις, οι γηπεδούχοι θα επιδιώξουν το θετικό αποτέλεσμα, το οποίο θα τους φέρει σε πλεονεκτική θέση στην υπόθεση της πρόκρισης στην επόμενη φάση του θεσμού, σε μία κόντρα, που συνιστά πρόκληση δυνατοτήτων.

Οι «18», που έχει στη διέθασή του σήμερα ο Αλέκος Βοσνιάδης είναι οι:

Γιώργος Αμπάρης, Δημήτρης Γρηγοριάδης, Στράτος Χιντζίδης, Γιώργος Μακρής, Κώστας Καζναφέρης, Κώστας Στόιος, Χρήστος Κουκόλης, Μιχάλης Γιαννίτσης, Δημήτρης Στάμου, Νίκος Καλτσάς, Μάριος Κωστούλας, Κώστας Μενδρινός, Τάι, Γιάννης Πασάς, Φώτης Γεωργίου, Δημήτρης Χασομέρης, Κλέιτον, Χρήστος Ρόβας.

Ο αγώνας Ηρακλή – Ατρομήτου στο Καυτανζόγλειο θα αρχίσει στις 17:15 και θα καλυφθεί από τη BlueArena μέσω “live” ενημέρωσης και σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από το συνδρομητικό κανάλι Cosmote Sport 1.