Αναμένεται ανακοίνωση για χορηγική συμφωνία

Σημαντική επαφή της διοίκησης της ΠΑΕ – στη Θεσσαλονίκη – για την ένταξη σε δημόσιο χορηγικό πρόγραμμα.

Φαίνεται ότι το πλήρωμα του χρόνου έχει έρθει και η υπόθεση της ένταξης της ΠΑΕ σε δημόσιο χορηγικό πρόγραμμα θα κλείσει οριστικά και μάλιστα θετικά.

Αυτό προδίδει το γεγονός της επαφής αυτού του ενδιαφέροντος, την οποία πραγματοποίησε ο Τομ Παπαδόπουλος και διοικητικοί συνεργάτες του, με αυτό ακριβώς το αντικείμενο, επί εδάφους Θεσσαλονίκης. Το όλο ζήτημα έχει περάσει σε καταληκτικό επίπεδο, η εταιρεία, η οποία θα διαφημιστεί ως «Μέγας Χορηγός» από το κεντρικό μέρος της φανέλας του Ημίθεου, στο πλαίσιο της φετινής αγωνιστικής σεζόν, έχει επιλεγεί και αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις.

Μάλιστα, τις προσεχείς μέρες προβλέπεται να γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις της χορηγικής συνεργασίας, όταν στην ΠΑΕ λάβουν τη σχετική έγκριση από τους κρατικούς φορείς, οι οποίοι χειρίζονται τη συγκεκριμένη υπόθεση και με τους οποίους έχουν πραγματοποιηθεί οι εν λόγω επαφές.

Βεβαίως, πριν την ενεργοποίηση της διαδικασίας διαφημιστικής προβολής της εταιρείας μέσω της «κυανόλευκης» φανέλας, θα προηγηθεί και η ανάλογη επίσημη παρουσίαση της όλης συνεργασίας.

Σχετικά Άρθρα

Διλμπέρης: “Η περιουσία του Συλλόγου δίνει αισιοδοξία για το ποδόσφαιρο”

Ποδόσφαιρο

Η τελευταία εμφάνιση του Βάσια, με τα χρώματα της Σοβιετικής Ένωσης! (vid)

Ποδόσφαιρο

Ο νέος ΓΣ εργάζεται και για την αναγέννηση του ποδοσφαιρικού Τμήματος!

Ποδόσφαιρο

Back to Top