- Bluearena - https://bluearena.gr -

Συνάντηση με Βασιλειάδη για εξεύρεση λύσης

Ο Τομ Παπαδόπουλος και οι διοικητικοί συνεργάτες του και κατά τη χθεσινή σύσκεψη του συμβουλίου στη Μίκρα, ανέλυσαν και εξέτασαν τις νομικές παραμέτρους επίλυσης του προβλήματος, που έχουν προκαλέσει οι επιθετικοί πιστωτές με τη δέσμευση του τραπεζικού λογαριασμού.

Παράλληλα, όμως, γίνονται ενέργειες, προκειμένου να κλειστεί μία συνάντηση με τον υφυπουργό αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, ώστε να αναζητηθεί διέξοδος οριστική, μέσω της θεσμικής οδού.

Εντός της εβδομάδας, αναμένεται ο ίδιος ο πρόεδρος, συνοδευόμενος από τους Στάθη Καραντώνη και Παναγιώτη Λεωνταρά να συναντηθούν με τον υφυπουργό, ώστε να τους αναλύσει τις δυνατότητες δικής του παρέμβασης στο θέμα, οι οποίες υφίστανται και αφορούν στις νέες ΠΑΕ, που τελούν υπό καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης, προκειμένου το πρόβλημα να λυθεί σε οριστικό βαθμό και, μέχρι λήξης αυτής της διαδικασίας, αποτρέποντας και τυχόν άλλους, οι οποίοι θα θελήσουν να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο εις βάρος του Ημίθεου.

Και το χορηγικό στο τραπέζι

Βεβαίως, την επικείμενη συνάντηση θα απασχολήσει και η υλοποίηση της δέσμευσης του Γιώργου Βασιλειάδη για ένταξη της «κυανόλευκης» ΠΑΕ σε δημόσιο χορηγικό πρόγραμμα. Το πρωτάθλημα βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και το συγκεκριμένο ζήτημα δεν έχει διευθετηθεί, με τον μεγαλομέτοχο να υπολογίζει σημαντικά στην προοπτική αυτού του εσόδου.