- Bluearena - https://bluearena.gr -

Σύσκεψη αποφάσεων για τον «οικονομικό πόλεμο»

Το πλέον θεμελιώδες για την προσπάθεια, η οποία διεξάγεται στην «κυανόλευκη» ΠΑΕ, από τα θέματα, που πρέπει να διαχειριστεί σε αυτόν τον κύκλο της παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη, ο Τομ Παπαδόπουλος, είναι – σαφέστατα – εκείνο του οικονομικού πολέμου, που δέχεται ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής από τους επιθετικούς πιστωτές του Παπαθανασάκη.

Χθες, βράδυ Κυριακής, ο μεγαλομέτοχος παρέθεσε δείπνο στους συνεργάτες του στη διοίκηση και είχαν μια ευκαιρία για χαλαρή συζήτηση όλων των θεμάτων, που τους απασχολούν, μεταξύ των οποίων – προφανέστατα – και το συγκεκριμένο μέγιστο πρόβλημα.

Σήμερα (Δευτέρα 29/10) το απόγευμα, ο πρόεδρος, ο αντιπρόεδρος, Στάθης Καραντώνης και οι διοικητικοί σύμβουλοι του Ημίθεου θα έχουν τη δυνατότητα να διαβουλευτούν εντατικά και διεξοδικά για όλα τα ζητήματα, που τους αφορούν και ιδίως για το θέμα του χειρισμού των συγκεκριμένων πιστωτών, μέσα από προγραμματισμένη σύσκεψη στα γραφεία της Μίκρας.

Σκοπός του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία είναι να απεγκλωβιστεί το ταχύτερο δυνατόν η εταιρεία από αυτόν τον βραχνά, που την καταπνίγει και θέλει να αναλύσει όλες τις προτεινόμενες λύσεις προς αυτήν την κατεύθυνση.