Στη Θεσσαλονίκη, απόψε, Παπαδόπουλος – Καραντώνης

Ο πρόεδρος θα χειριστεί από κοντά το θέμα του «οικονομικού πολέμου», που δέχεται η ΠΑΕ και θα καθορίσει τις επόμενες «κυανόλευκες» κινήσεις.

Τομ Παπαδόπουλος και Στάθης Καραντώνης, λίγο μετά τις 8 το βράδυ απόψε, αναμένονται στη Θεσσαλονίκη, με πτήση μέσω Αθηνών, έχοντας ολοκληρώσει το ταξίδι τους από τη Φιλαδέλφεια.

Πρόεδρος και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ θα βρεθούν αύριο στο Καυτανζόγλειο για να παρακολουθήσουν από κοντά την αγωνιστική πρεμιέρα του Ηρακλή, αλλά το μείζον αυτήν τη στιγμή είναι ο χειρισμός του τεράστιου ζητήματος με τον οικονομικό πόλεμο, που δέχεται από ορισμένους πιστωτές του Παπαθανασάκη η «κυανόλευκη» ποδοσφαιρική εταιρεία.

Ο μεγαλομέτοχος θα έχει διεξοδικές διαβουλεύσεις με τους διοικητικούς συνεργάτες του και το νομικό επιτελείο και αναμένεται να καταλήξει σχετικά με το ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις και χειρισμοί της διοίκησης προς την κατεύθυνση της – έστω και προσωρινής – απεμπλοκής από τη δυσχερή αυτή κατάσταση, η οποία διαμορφώθηκε.

Το αίτημα των προσωρινών μέτρων έχει απορριφθεί και, πλέον, θα πρέπει να αναζητηθούν και να αναλυθούν οι επόμενες επιλογές σε επίπεδο νομικών διαδικασιών, προκειμένου να προστατευθεί η ΠΑΕ.

Ο Τομ Παπαδόπουλος αναμένεται να προχωρήσει και το πλάνο των διαπραγματεύσεων για συμβιβασμό με καθένα από αυτούς, οι οποίοι δημιουργούν το πρόβλημα ξεχωριστά, και όλα είναι ανοικτά, μπροστά στην προοπτική εξεύρεσης διεξόδου.

 

Σχετικά Άρθρα

Στη Χαλάστρα, Μάνσφιλντ, Κοβάσεβιτς και Μαλέσεβιτς! (pics)

Ποδόσφαιρο

Back to Top