Κάλεσμα του Γ.Σ. Ηρακλής για την πρεμιέρα του Καυτανζογλείου

Η μητρική κοιτίδα του Συλλόγου δίνει σύνθημα μαζικής συμμετοχής του κόσμου στην αναμέτρηση με τον Ηρόδοτο.

Ερασιτέχνης

 

Μετά από μια δύσκολη χρονιά, κατά την οποία ο ΗΡΑΚΛΗΣ κλήθηκε να αναγεννηθεί από τους δικούς του ανθρώπους και τον κόσμο του, αύριο στις 15.00 στο Καυτανζόγλειο, το ποδοσφαιρικό μας τμήμα ξεκινά έναν νέο μαραθώνιο, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα της Football League.

Μια νέα αγωνιστική περίοδο που η ιστορία, καθώς επίσης και το βάρος της φανέλας, ξεδιαλύνουν ακόμη περισσότερο, τον -ούτως ή άλλως – ξεκάθαρο στόχο που έχει η ομάδα μας, οπουδήποτε κι αν αγωνίζεται.

Η διοίκηση και τα μέλη του ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο νέο ξεκίνημα, καλή πορεία στο πρωτάθλημα και υποσχόμαστε ότι θα σταθούμε δίπλα σ’ αυτή τη νέα προσπάθεια που ξεκινά σε όλα τα επίπεδα. “Ασπίδα”, για να μην τολμήσει ποτέ ξανά κανένας να προσθέσει ένα τέταρτο αστέρι στη φανέλα μας.

Καλεί επίσης τον τεράστιο λαό που υπηρετεί την ΙΔΕΑ του ΗΡΑΚΛΗ και βρίσκεται παντού, όπου και αν αγωνίζονται αθλητές με τον Ημίθεο στο μέρος της καρδιάς, να το κάνει ξανά αύριο, μαζικά στο Καυτανζόγλειο, δίνοντας την απαραίτητη ώθηση στην ομάδα γι’ αυτό το νέο ξεκίνημα. Αν και είμαστε σίγουροι πως θα το κάνει, όπως μόνο αυτός ξέρει και μπορεί.

Καλή επιτυχία στην ομάδα μας…

1000 ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ

No automatic alt text available.

Back to Top