Το μομέντουμ της Άρσεναλ και το κίνητρο της Άντερλεχτ

Επιλέξαμε δύο καλοπληρωμένες επιλογές σε καρφωτά σημεία. Τι κρατάμε;

Διάφορα, Η πρόταση της ημέρας

Μετά το Champions League, σειρά παίρνει το Europa την Πέμπτη, με τα παιχνίδια της διοργάνωσης να είναι αυτά που μονοπωλούν το ενδιαφέρον στο παμε στοιχημα.

Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Άρσεναλ

 

Από… σβηστή νίκη με σκορ 2-1 επί της Λούρες στο Κύπελλο, έρχεται η Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Τα «λιοντάρια» έχουν ξεκινήσει ιδανική στον όμιλο στο Europa League και μετράνε δύο νίκες σε ισάριθμα ματς. Τελευταία το 2-1 στην έδρα της Βόρσκλα και πλέον σήμερα αντιμετωπίζουν την Άρσεναλ σε ένα ματς που κατά πολύ θα καθορίσει την πρωτιά. Στον αντίποδα, οι «κανονιέρηδες» τρέχουν σερί δέκα νικών, ενώ τη Δευτέρα επιβλήθηκαν με σκορ 3-1 της Λέστερ στο πρωτάθλημα. Στο πιο πρόσφατο ματς τους στη διοργάνωση, επιβλήθηκε 3-0 της Κάραμπαγκ. Η ομάδα του Λονδίνου έχει βρει για τα καλά ρυθμό και παρότι έχει να αντιμετωπίσει το πιο δύσκολο εμπόδιο στο γκρουπ, το διπλό έχει αξίζει και θα την στηρίξουμε.

 

Άντερλεχτ – Φενερμπαχτσέ

 

Είχε ανεβάσει ρυθμούς πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος η Άντερλεχτ και δεν επηρεάστηκε, αφού το περασμένο Σαββατοκύριακο επικράτησε 4-2 της Σερκλ Μπριζ. Με δύο συνεχόμενες νίκες, η ηρεμία έχει επιστρέψει στο στρατόπεδο των «μοβ», οι οποίοι πάντως στον όμιλο μετράνε μόνο ήττες με πιο πρόσφατη το εντός έδρας 2-0 από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Έντονος προβληματισμός στον αντίποδα, υπάρχει στη Φενερμπαχτσέ, η οποία αγνοεί τη νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια. Τελευταία της νίκη, ήταν το 2-0 επί της Σπαρτάκ Τρνάβα, ενώ πιο πρόσφατη γκέλα της, ήταν το εκτός έδρας 0-0 με τη Σίβασπορ. Οι Βέλγοι είναι αναγκασμένοι να ψάξουν τη νίκη, αφού αν χάσουν, ουσιαστικά χάνουν και το τρένο της πρόκρισης. Περιμένουμε πως η έδρα θα τους δώσει ώθηση. Για αυτό θα πάμε με τη λογική του άσου.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top