Σήμερα (25/10) η εκδίκαση των προσωρινών μέτρων κατά Στράντζαλη

Η ΠΑΕ δίνει δικαστική μάχη για να προστατέψει το μετοχικό κεφάλαιό της – Παραιτήθηκε και δεύτερος από τους «7» – Ανοικτός ο δρόμος για συμβιβασμούς.

Σήμερα, Πέμπτη 25/10, εκδικάζεται η αίτηση, την οποία κατέθεσε η ΠΑΕ Ηρακλής για την υπόθεση των απαιτήσεων του Ιορδάνη Στράντζαλη, παράλληλα με κάποιες από τις αντίστοιχες υποθέσεις ορισμένων από τους πιστωτές, οι οποίοι προέβησαν στη δέσμευση του λογαριασμού του μετοχικού κεφαλαίου.

Να σημειωθεί ότι, αν η «κυανόλευκη» πλευρά δικαιωθεί στο αίτημά της, δεν αποδεσμεύεται αυτομάτως ο λογαριασμός, αλλά χάνει τη δυνατότητα να κατάσχει χρήματα η άλλη πλευρά, μέχρι την οριστική εκδίκαση της υπόθεσης.

Παραιτήθηκε και δεύτερος – Οι «7» έμειναν «5»

Οριστική και σε τυπικό επίπεδο είναι πλέον η παραίτηση και δεύτερου από την ομάδα των πιστωτών του Παπαθανασάκη, οι οποίοι δέσμευσαν τον λογαριασμό της ΠΑΕ. Πρόκειται για μέλος του υποστηρικτικού team της ομάδας, κατά την περίοδο του «Καναδού». Συνεπώς, μετά και την προ ημερών αντίστοιχη κίνηση από τον υπεύθυνο του γραφείου Τύπου εκείνης της περιόδου, οι «7» έμειναν «5»…

Ανοικτή προοπτική για συμβιβασμούς

Όπως εξελίσσεται η όλη υπόθεση, είναι εξαιρετικά πιθανό το ενδεχόμενο να προκύψει διαδικασία συμβιβασμού με το σύνολο των πιστωτών, που δημιούργησαν το συγκεκριμένο πρόβλημα. Βεβαίως, η κάθε περίπτωση έχει τις ιδιαιτερότητές της και θα αντιμετωπιστεί διαφορετικά κατά τον χειρισμό της.

Σχετικά Άρθρα

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

“Πλημμύρισε” με ευχές για επιστροφή στον Ηρακλή ο λογαριασμός του Βέλλιου…

Ποδόσφαιρο

Η λύση είναι μία: Διάλογος σε θεσμικό επίπεδο, τώρα!!!

Ποδόσφαιρο

Back to Top