Από την πρεμιέρα υλοποιείται η επιθυμία του Κώστα Ράπτη!

Όλα τα παιδιά τεσσάρων Ιδρυμάτων Παιδικής Μέριμνας της Θεσσαλονίκης, με διαρκείας στις κερκίδες του Καυτανζογλείου από τον αγώνα με τον Ηρόδοτο!

Η επιθυμία, που εξέφρασε ο προσωπικός φίλος του Τομ Παπαδόπουλου, επιχειρηματίας από τη Φιλαδέλφεια, Κώστας Ράπτης, για παρουσία παιδιών Ιδρυμάτων Παιδικής Μέριμνας της Θεσσαλονίκης στους αγώνες του Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο, αναλαμβάνοντας ο ίδιος να καλύψει το κόστος των εισιτηρίων διαρκείας, που απαιτούνται, υλοποιείται από την πρεμιέρα, κιόλας, της Football League!

Συγκεκριμένα, ήδη έχει κανονιστεί η παρουσία όλων των παιδιών από τέσσερα Ιδρύματα, τα οποία είναι το «Χαμόγελο του Παιδιού», το  «Παιδικό χωριό Φιλύρου», το «Παπάφειο» και το «Ορφανοτροφείο Θηλέων «Μέλισσα».

Οι ιθύνοντες των Ιδρυμάτων εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την κίνηση αυτή, χαρακτηρίζοντάς την πρωτόγνωρη και εξαιρετικά ευχάριστη για τα παιδιά.

Μέχρι αύριο τα παιδιά και οι συνοδοί τους θα έχουν προμηθευθεί τις κάρτες διαρκείας τους, προκειμένου να δώσουν «παρών» στην αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Ηρόδοτο.

 

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top