Σκέφτονται – και πάλι – τον Τόνι Γουντς

Εξετάζουν το ενδεχόμενο να φέρουν τον υπό ελληνοποίηση Αμερικανό σέντερ στο Ιβανώφειο και – αναλόγως – να αποφασίσουν για την περίπτωσή του…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Όταν επιχειρήθηκε ο κύκλος των αλλαγών στο ρόστερ, λίγο πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, πέρα από τον Μιχάλη Πολυτάρχου και τον Ρονάλντας Ρουτκάουσκας, είχε γίνει συζήτηση ενίσχυσης και με τον Τόνι Γουντς.

Αποφασίστηκε να μην προχωρήσει η συγκεκριμένη περίπτωση και να παραμείνει ως εναλλακτικό πλάνο περαιτέρω προσθήκης, για κάποια στιγμή αργότερα, καθώς η ομάδα, με Ρουτκάουσκας, Τζουγκαράκη και Μπένα, είχε τρεις παίκτες στο «5», ενώ παράλληλα ο 28χρονος, ύψους 2.11 σέντερ, δεν έχει ακόμη αποκτήσει το ελληνικό διαβατήριό του.

Πλέον, εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο να κληθεί ο Γουντς στη Θεσσαλονίκη, για να αρχίσει προπονήσεις με την ομάδα και, αναλόγως της κατάστασής του και της εξέλιξης, την οποία θα παρουσιάσει η υπόθεση της ελληνοποίησής του (έχει πάρει προγραμματισμό για απόκτηση ελληνικής υπηκοότητας εντός του Νοεμβρίου), να αποφασιστεί το αν θα ενταχθεί οριστικά στο «κυανόλευκο» ρόστερ.

Διστάζουν για Μιλόσεβιτς

Ο «έτερος πόλος» της «περαιτέρω ενίσχυσης», που είχε εξεταστεί σοβαρά, ήταν η περίπτωση του Ιγκόρ Μιλόσεβιτς. Στο Ιβανώφειο εξακολουθούν να διστάζουν να κινηθούν προς την κατεύθυνση του Ελληνοσέρβου γκαρντ, καθώς τους αποθαρρύνει το γεγονός ότι πέρσι δεν αγωνίστηκε σχεδόν καθόλου στο Περιστέρι (μάλιστα έχασε και μεγάλο μέρος της σεζόν, λόγω τραυματισμού), ενώ εδώ και καιρό έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση, ασχολούμενος με τον χώρο των επιχειρήσεων στις ΗΠΑ…

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μαζί με τους οπαδούς του ΠΑΣ στο Ιβανώφειο” (pic)

Μπάσκετ

Back to Top