Έρχεται και ο Νικ Σάκιεβιτς, μαζί με Παπαδόπουλο και Καραντώνη

Εκτός απροόπτου, ο βασικός συνεργάτης του προέδρου σε θέματα ποδοσφαίρου αναμένεται να έλθει στη Θεσσαλονίκη, με τους δύο κορυφαίους της «κυανόλευκης» διοίκησης.

Στις προθέσεις του Τομ Παπαδόπουλου είναι να συνταξιδέψει προς τη Θεσσαλονίκη, όχι μόνο με τον Στάθη Καραντώνη, αλλά και με τον Νικ Σάκιεβιτς.

Αν όλα στο πρόγραμμα του Αμερικανοπολωνού ποδοσφαιρικού παράγοντα εξελιχθούν ομαλά, θα ακολουθήσει τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο του ποδοσφαιρικού Ηρακλή και θα έχει την ευκαιρία για να διαπιστώσει από κοντά τις οργανωτικές και διοικητικές εξελίξεις στη Μίκρα, τα έργα υποδομής, τα οποία διεξάγονται, ενώ θα έχει την πρώτη γνωριμία με τα στελέχη του συμβουλίου και τα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Την προηγούμενη φορά, που ο Νικ Σάκιεβιτς (και όχι «Σακίεβιτς», όπως επικράτησε λανθασμένα να τονίζεται το επίθετό του) είχε επισκεφτεί τη Μίκρα, δεν είχε διαμορφωθεί η παρούσα κατάσταση σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο, καθώς ήταν η φάση της απόλυτης αβεβαιότητας και των βολιδοσκοπήσεων του Τομ Παπαδόπουλου, με… «ξεναγό» τον Παύλο Μυροφορίδη, στην προοπτική να αναλάβει ο τελευταίος τη νέα ΠΑΕ.

Βεβαίως, ο βασικός συνεργάτης του μεγαλομετόχου σε θέματα ποδοσφαιρικών projects, θα παρακολουθήσει και αγωνιζόμενο τον Ημίθεο στην αναμέτρηση με τον Ηρόδοτο στο Καυτανζόγλειο, στην πρεμιέρα της Football League.

 

Σχετικά Άρθρα

Στη Χαλάστρα, Μάνσφιλντ, Κοβάσεβιτς και Μαλέσεβιτς! (pics)

Ποδόσφαιρο

Back to Top