Δρακόπουλος: “Περιμένουμε τον νέο κόουτς, για επιπλέον προσθήκες στο ρόστερ”

Ανοικτός στο ενδεχόμενο περαιτέρω ενίσχυσης της ομάδας ο “κυανόλευκος” πρόεδρος.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Ο Θόδωρος Δρακόπουλος φιλοξενήθηκε στον FAIR PLAY FM 96,1:

Για την απόφαση αλλαγής προπονητή: « Η απόφαση πάρθηκε από κοινού. Ήταν μια απόφαση και του ιδίου γατί δεν τραβούσε το όλο σύστημα. Εμείς είχαμε πρόβλημα σαν ομάδα και θα έπρεπε να βρεθεί μια λύση σε αυτό το θέμα. Για εμένα ο Λευτέρης είναι ένας εξαιρετικός χαρακτήρας. Δυστυχώς το σύστημα δεν δούλεψε και τώρα καλούμαστε να βρούμε μια άλλη λύση για το καλό της ομάδας».

Για τον επόμενο προπονητή: « Ο κύριος Τακιανός αποκλείστηκε από την λίστα λόγω του συμβολαίου του. Γίνονται συζητήσεις και είμαστε πολύ κοντά σε έναν Έλληνα προπονητή. Η Α2 είναι μια πολύ ιδιαίτερη κατηγορία και ένας ξένος δεν θα έχει την κατάλληλη εμπειρία. Άρα η μονή λύση είναι κάποιος Έλληνας. Προσπαθούμε να κλείσουμε τον προπονητή είτε σήμερα είτε αύριο για να είναι έτοιμη η ομάδα για το επόμενο παιχνίδι».

Για τον Σούλι Μαρκόπουλο και μια πιθανή προσέγγιση: «Δεν έγινε καμιά τέτοια προσέγγιση καθώς υπάρχει ένα θέμα από την πλευρά του. Ξέρω ότι δεν έχει πάρει τα χρήματα του από τον ΠΑΟΚ και εάν πάει σε άλλη ομάδα θα χάσει αυτό δικαίωμα. Και για αυτό δεν έγινε και πρόταση.

Για το ενδεχόμενο περαιτέρω ενίσχυσης: «Υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο άλλα περιμένουμε τον καινούργιο προπονητή. Έχουμε θέματα και προσπαθούμε να τα λύσουμε. Η διοίκηση κάνει ότι μπορεί για να πάει η ομάδα καλύτερα. Το θέμα είναι ότι δεν μπορούμε να χάνουμε από το Μαρούσι με τέτοια ομάδα».

Πηγή: FAIR PLAY FM 96,1

Σχετικά Άρθρα

Back to Top