- Bluearena - https://bluearena.gr -

Αναμένεται δυναμική παρέμβαση Τομ, με γραπτή τοποθέτηση

Τα δεδομένα, τα οποία έχουν διαμορφωθεί με την απρόβλεπτα επιθετική διάθεση ορισμένων πιστωτών του Παπαθανασάκη, οι οποίοι επέλεξαν την πρόκληση οικονομικής ασφυξίας στη νέα «κυανόλευκη» ΠΑΕ, προκειμένου να εξασφαλίσουν το συντομότερο δυνατό το οικονομικό όφελος, που διεκδικούν, δημιουργούν την ανάγκη πρωτοβουλιών από τον μεγαλομέτοχο.

Κατόπιν εντατικών διαβουλεύσεων μεταξύ Μίκρας και Φιλαδέλφειας, τα υψηλά κλιμάκια της διοίκησης οδηγούνται στην απόφαση να «βγει μπροστά» ο ίδιος ο Τομ Παπαδόπουλος, προκειμένου με τον πλέον επίσημο, ξεκάθαρο και εμφατικό τρόπο να τοποθετηθεί, θέτοντας ενώπιον των ευθυνών τους όλους εκείνους, οι οποίοι εμπλέκονται σε αυτήν την κατάσταση, που τείνει να ακυρώσει την προσπάθεια επανεκκίνησης της «κυανόλευκης» ποδοσφαιρικής εταιρείας, ενώ αυτή είναι ακόμη σπαργανώδης.

Μάλιστα, στις προθέσεις της διοίκησης είναι να τεθεί ενώπιον των ευθυνών της και η πολιτική ηγεσία του αθλητισμού, από την οποία προσδοκώνται συγκεκριμένες πρωτοβουλίες, ώστε να απεμπλακεί ο Ηρακλής από αυτήν την κατάσταση, να διαφυλαχθεί η επένδυση Παπαδόπουλου και να εξυγιανθεί ο ποδοσφαιρικός οργανισμός του Ημίθεου.

Η πρώτη κίνηση προς αυτήν την κατεύθυνση, λοιπόν, αναμένεται να αφορά σε δημόσια γραπτή τοποθέτηση του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία , μέσω της οποίας θα ξεκαθαρίζει τη θέση του για τα τεκταινόμενα και θα διασαφηνίζει προθέσεις και καταστάσεις.

Από εκεί και πέρα, η συγκυρία της έλευσής του στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή (μαζί με τον Στάθη Καραντώνη), προσφέρει τη δυνατότητα σκέψης και για το ενδεχόμενο παραχώρησης συνέντευξης Τύπου από τον πρόεδρο στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

Το θέμα, πάντως είναι ότι ο πρωταγωνιστικός φορέας του project, το οποίο εδώ και πολύ λίγο καιρό βρίσκεται σε εξέλιξη στη Μίκρα, περνά στην αντεπίθεση, απολύτως αποφασισμένος να προστατέψει την επένδυσή του και να προασπίσει τις προοπτικές του εγχειρήματος το οποίο αποπειράται…