- Bluearena - https://bluearena.gr -

Οι συνθήκες επιβάλλουν συνέντευξη Τύπου του Τομ Παπαδόπουλου!

Ο Τομ Παπαδόπουλος μελετούσε σοβαρά το ενδεχόμενο να παραχωρήσει συνέντευξη τύπου – εν είδει προγραμματικών δηλώσεων, επί τη αναλήψει των καθηκόντων του – στον προηγούμενο κύκλο της παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη.

Η ιδέα εγκαταλείφθηκε γρήγορα, καθώς προκρίθηκε η ανάγκη του να δοθεί μεγαλύτερη βαρύτητα στη παραγωγή οργανωτικού και διοικητικού έργου στη νεοσύστατη ΠΑΕ, η οποία διατηρεί τεράστια κενά και εκκρεμότητες, μιας και αναδομείται εκ θεμελίων.

Όμως, πριν καν η νέα κατάσταση στην «κυανόλευκη» ποδοσφαιρική εταιρεία βρει τον βηματισμό της, και την ώρα, κατά την οποία για αυτόν ακριβώς τον σκοπό – μέσα σε ένα διάστημα μικρότερο του διμήνου – ο μεγαλομέτοχος έχει δαπανήσει περί τις 600.000 ευρώ, με τον Ηρακλή να έχει ήδη αρχίσει να προωθείται σε οργανωτικά και λειτουργικά θέματα, ήρθε η επιθετική ενέργεια, που αφορά στη δέσμευση του λογαριασμού του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ.

Το γεγονός αυτό εκτρέπει καταλυτικά τη διοίκηση Τομ Παπαδόπουλου από την προσπάθειά της και την παγιδεύει στον τομέα της οικονομικής κανονικότητας, ο οποίος είναι εξαιρετικά κρίσιμος για την πορεία των πραγμάτων, ιδίως σε αυτήν τη φάση, που ο «κυανόλευκος» οργανισμός επιχειρεί να ξανασταθεί στα πόδια του και να «ξανασυστηθεί» με το επαγγελματικό ποδοσφαιρικό περιβάλλον.

Υπ’ αυτές τις συνθήκες, όλα δείχνουν ότι αυτή η συνέντευξη Τύπου του Τομ Παπαδόπουλου πρέπει να πραγματοποιηθεί και είναι ευκαιρία να παραχωρηθεί τις επόμενες μέρες, επ’ ευκαιρία της νέας άφιξής του στην Ελλάδα.

Για να αποκτήσει τη δυνατότητα, του να απευθυνθεί άμεσα στην «κυανόλευκη» κοινωνία, στην οπαδική βάση του Συλλόγου, περνώντας παράλληλα τα μηνύματά του προς όλους όσοι πρέπει να καταστούν παραλήπτες τους.

Και, βεβαίως, αυτό μπορεί να επιτευχθεί με το μέγιστο της αποτελεσματικότητας, μόνο μέσω επίσημης και οργανωμένης συνέντευξης Τύπου και όχι με την πρόχειρη και – εν πολλοίς – διεκπεραιωτική διαδικασία των ραδιοφωνικών συνεντεύξεων…