«Ο Ηρακλής δεν εκβιάζεται!», το μήνυμα που περνά ο μεγαλομέτοχος

«Κτύπημα κάτω από τη μέση» το μπλοκάρισμα του λογαριασμού, είναι εύλογο να προκαλεί την οργή του Τομ Παπαδόπουλου.

Απολύτως λογικό και επόμενο το να «πνέει μένεα» ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, εξαιτίας όλης αυτής της κατάστασης, που καλείται να αντιμετωπίσει από την πρώτη στιγμή της παρουσίας του στα πράγματα του Ηρακλή.

Ο Τομ Παπαδόπουλος σαφώς και είχε επίγνωση του τι καλείται να διαχειριστεί, όταν αποφάσιζε να αναλάβει την «κυανόλευκη» ΠΑΕ και να δρομολογήσει τη δύσκολη και σκληρή προσπάθεια της ολικής ανασυγκρότησής της. Απλώς, όπως είναι φυσιολογικό, με βάση τη λογική, ανέμενε μία ομαλότερη αντιμετώπιση από όλους όσοι θεωρούν ότι τους οφείλονται χρήματα από το καθεστώς Παπαθανασάκη και – επίσης θεωρούν – ότι δικαιούνται να τα εισπράξουν από τη νέα διοικητική κατάσταση στον ποδοσφαιρικό Ημίθεο.

Αυτή η… εξαλλοσύνη της λυσσαλέας σπουδής, που επέδειξαν, ωστόσο, όσοι έσπευσαν να μπλοκάρουν τον λογαριασμό της ΠΑΕ και να παγιδεύσουν την οικονομική ευστάθεια της «κυανόλευκης» ποδοσφαιρικής εταιρείας, πιέζοντας μέσω αυτής της μεθόδευσης για εξασφάλιση χρημάτων από τη διοίκηση, ήταν επόμενο να προκαλέσουν και τη δική του… εξαλλοσύνη.

Οι διοικητικοί συνεργάτες του περιγράφουν με γλαφυρότητα το θυμό και την αγανάκτηση με την οποία αντιμετωπίζει το όλο θέμα ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας, σημειώνοντας ότι η τοποθέτησή του στο όλο ζήτημα, που δημιουργήθηκε, είναι ξεκάθαρη: «Θέλω να γνωρίζουν όλοι εκείνοι οι οποίοι έχουν επιδείξει τόσο τεράστια βιασύνη να μας πιέσουν για να εξασφαλίσουν χρήματα, ότι ο συγκεκριμένος τρόπος, που επέλεξαν, σαφώς δεν τους τιμά και το μόνο, που είναι βέβαιο, είναι ότι δεν πρόκειται να αποφέρει αποτέλεσμα για εκείνους. Ο Ηρακλής δεν εκβιάζεται και δεν πρόκειται να καταστεί θύμα εκβιασμού από οποιονδήποτε. Το να θέτουν, με αυτόν τον προκλητικό τρόπο εμπόδια στην προσπάθεια, που καταβάλλουμε για να κάνουμε το Σωματείο να σταθεί και πάλι στα πόδια του, είναι εντελώς απαράδεκτο. Ιδίως, όταν το κάνουν από την πρώτη στιγμή της σύστασης της ΠΑΕ και πριν καν προλάβουμε να οργανωθούμε και να βρούμε τον βηματισμό μας ως εταιρεία. Από την πρώτη στιγμή εκδήλωσα τη διάθεση να μελετήσω τα αιτήματα όλων σε αυτόν τον τομέα και έδωσα εντολή στη νομική υπηρεσία να τα διερευνήσει και να τα διευθετήσει. Σε καμία, όμως περίπτωση δεν μπορώ να αποδεχθώ τέτοια αντιμετώπιση ως πρέπουσα και θεμιτή», ήταν το χαρακτηριστικό, όσο και εμφατικό μήνυμα του προέδρου προς τους επιτελείς του, από τη Φιλαδέλφεια, όπου βρίσκεται.

Βεβαίως, η περίπτωση, η οποία τον έχει καταστήσει… περισσότερο έξαλλο, είναι αυτή του Ιορδάνη Στράντζαλη, καθώς δεν αφορά σε υπάλληλο της προηγούμενης ΠΑΕ ή προμηθευτή της, αλλά σε παράγοντα της ομάδας, που ο ίδιος επέλεξε την εμπλοκή του και την προσωπική συνεργασία του με τον Παπαθανασάκη…

 

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Το ιστορικό φιλικό με την Μπάγερν για τα 70χρονα του Ημίθεου (pics+doc)

Ποδόσφαιρο

Back to Top