Χατζόγλου: “Αισιοδοξώ ότι θα βρούμε λύσεις”

Ο διοικητικός σύμβουλος της ΠΑΕ αναφέρθηκε στην εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση, την οποία καλείται να διαχειριστεί η διοίκηση.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Σάκης Χατζόγλου τοποθετήθηκε στο “Metropolis 95,5”:

Για την κατάσταση και πως θα τη διαχειριστεί ο Ηρακλής: «Ήδη ξεκινήσαμε να διαχειριζόμαστε την κατάσταση και ψάχνουμε τις λύσεις. Έχουμε ξεκινήσει να μιλάμε με τους πιστωτές αλλά το κυριότερο θέμα αυτή τη στιγμή είναι πως ενώ έχουμε θέματα σε μια νέα ΠΑΕ, έχουμε θέματα και με την παλιά, για την οποία κάποια στιγμή ήρθαν διαβεβαιώσεις που δεν θα υπάρχουν. Υπάρχει τεράστια ανάγκη για βοήθεια από την Πολιτεία.

 

Οι άνθρωποι απαιτούν τα δεδουλευμένα τους, απλά όχι να τα απαιτήσουν από έναν άνθρωπο που είναι εδώ ένα μήνα. Θα έπρεπε η Πολιτεία η ίδια να προστατέψει, γιατί αν δεν υπάρχει ο Μυροφορίδης εκείνοι δεν θα πληρωθούν έτσι κι αλλιώς».

 

Πώς μπορεί η Πολιτεία να προστατεύσει τον Ηρακλή: «Προσωπικά πάντα τηρώ αυτή τη στάση να κρατώ μικρό καλάθι με την Πολιτεία και το κράτος γιατί είναι μια μικρογραφία της ελληνικής κοινωνίας. Το κράτος είναι διαλυμένο και χρεωκοπημένο άρα πως μπορεί να τάζει και να υπόσχεται. Σαν μια χρεοκοπημένη εταιρία που δεν μπορεί να δώσει λεφτά.

 

Είναι ένας φαύλος κύκλος και η ίδια η Πολιτεία δεν γνωρίζει πόσα οφείλει ο Ηρακλής στους πιστωτές του. Ήταν αυστηρός ο Παύλος Μυροφορίδης, είναι ακραία η θέση του αλλά στο τέλος είναι απόφαση του Τομ Παπαδόπουλου, του προέδρου και μεγαλομετόχου αν θα φύγει. Αν γίνει κάτι τέτοιο, είναι καταστροφή για το ποδόσφαιρο. Θεωρώ όμως ότι θα πρυτανεύσει η λογική σε όλους τους τομείς».

 

Την εικόνα της ομάδας: «Προσπάθησε ο Μυροφορίδης να βελτιώσει την κατάσταση. Ήταν χείμαρρος, όλοι μας είμαστε οργισμένοι. Είμαι αισιόδοξος ότι θα βρεθούν οι λύσεις και δε θα προχωρήσουμε σε ακραίες καταστάσεις όπως ότι δε θα κατέβουμε στο πρωτάθλημα. Θεωρώ πως θα βρεθούν οι λύσεις γιατί οι παλιοί αθλητές, οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές γνωρίζουν ότι στο χώρο αυτό πρέπει να πρυτανεύσει η λογική. Υπάρχουν παίκτες που ζητούν χρήματα και δεν τους γνωρίζουμε καν, ούτε αν τα στοιχεία που παρουσιάζουν, ισχύουν. Έχει κηρυχθεί πόλεμος και πρέπει όλοι να δείξουμε ότι ο Ηρακλής είναι δυνατός».

Σχετικά Άρθρα

“Στα όπλα” οι “παλιοσειρές” του οπαδικού κινήματος για αδειοδότηση και Καυτανζόγλειο!

Ποδόσφαιρο

Back to Top