Το Μαρούσι, εμπόδιο για την τρίτη «κυανόλευκη» νίκη

Στο Κλειστό του Αγίου Θωμά (17:00) δοκιμάζεται η ομάδα του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη, επιθυμώντας την επιστροφή στη Θεσσαλονίκη με το ροζ φύλλο δικό της.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Το καλύτερο δυνατό αγωνιστικό πρόσωπό του φιλοδοξεί να δείξει σήμερα το απόγευμα στο Κλειστό του Αγίου Θωμά, ο Ηρακλής, προκειμένου να κάμψει την αντίσταση του γηπεδούχου Αμαρουσίου και να φτάσει στην 3η συνεχή νίκη του σε ισάριθμες αγωνιστικές από την έναρξη της φετινής Α2.

Απέναντι στο σύνολο του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη, μία σκληρή ομάδα της κατηγορίας, μέσα στην έδρα της, συνδυασμός δύσκολα αντιμετωπίσιμος και άξιος ιδιαίτερης προσοχής από την «κυανόλευκη» πλευρά.

Το φετινό Μαρούσι διαθέτει έμπειρους παίκτες, οι οποίοι, μπορεί να μην αποτελούν ονόματα πρώτης γραμμής, αλλά μπορούν να κάνουν τη «ζημιά», αν δεν αντιμετωπιστούν σοβαρά από έναν αποτελεσματικό Ηρακλή.

Από τη δική του πλευρά, ο «κυανόλευκος» κόουτς, είχε την ευκαιρία να δουλέψει – για πρώτη φορά – για μία ολόκληρη εβδομάδα με τη νέα μορφή ρόστερ της ομάδας του (με Πολυτάρχου και Ρουτκάουσκας παρόντες) και ευελπιστεί ότι αυτή θα εμφανιστεί με όσο το δυνατόν λιγότερες αδυναμίες στο αθηναϊκό Κλειστό.

Η αναμέτρηση Αμαρουσίου – Ηρακλή θα αρχίσει στις 17:00 και θα καλυφθεί σε απευθείας διαδικτυακή τηλεοπτική μετάδοση από το επίσημο κανάλι του καλαθοσφαιρικού Ημίθεου στο YouTube.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top