Στο «μηδέν» στη Δράμα

Το 0-0 σφράγισε την πρόβα τζενεράλε του Ηρακλή, κόντρα στη Δόξα, σε παιχνίδι με ελάχιστες σημαντικές στιγμές και πολλή δύναμη.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Αλέκος Βοσνιάδης είδε την ομάδα του να προχωρά σε μία γενική δοκιμή ενόψει πρωταθλήματος, η οποία έκλεισε χωρίς τέρματα, σε έναν αγώνα χωρίς ιδιαίτερες και πολλές φάσεις, αλλά με κυρίαρχο στοιχείο το σκληρό παιχνίδι.

Αυτά είναι τα στοιχεία, τα οποία περιγράφουν το 0-0 μεταξύ Δόξας Δράμας και Ηρακλή, σε μία «τραχιά» αναμέτρηση, η οποία στοίχισε δύο τραυματισμούς στην «κυανόλευκη» πλευρά, καθώς έχασε από τον αγώνα Στράτο Χιντζίδη και Δημήτρη Στάμου.

Ο Ημίθεος είχε καλές στιγμές σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά δεν δημιούργησε πολλές καταστάσεις στην αντίπαλη άμυνα.

Η τεχνική ηγεσία του «Γηραιού» έδωσε και πάλι βαρύτητα στη χρησιμοποίηση όσο το δυνατόν περισσοτέρων παικτών του ρόστερ, καθώς χρησιμοποίησε 22…

Ας θυμηθούμε την εξέλιξη του παιχνιδιού, όπως αυτή καταγράφηκε μέσα από το “live” της BlueArena:

ΛΗΞΗ ΑΓΩΝΑ: 0-0. “Ανεβασμένος” στο μεγαλύτερο διάστημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Ηρακλής, ωστόσο δεν δημιούργησε τις πολλές φάσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία, με το ματς να καταλήγει στο 0-0.

80΄ Κτύπημα στο κεφάλι για τον Στάμου, αποχωρεί και επανέρχεται ο Ζιαμπάρης στο παιχνίδι, λόγω έλλειψης άλλης αλλαγής…

68΄ Η καλύτερη φάση για τον Ηρακλή: Ο νεοεισελθών Περόνε γυρίζει για τον επίσης νεοεισελθόντα Πτηνόπουλο, ο οποίος από εξαιρετική θέση αστοχεί.

64΄ Κεφαλιά του Μακρή, μπλοκάρει ο Αμπάρης.

63΄ Ο Κουσκουνάς από πλάγια μέσα στην περιοχή γύρισε επικίνδυνα, ο Κουτρομάνος έκοψε και ο Αμπάρης μπλόκαρε.

Αμπάρης αντί Βοσνιάδη και Μενδρινός αντί Μουμίν.

46΄ Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

ΛΗΞΗ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ: 0-0. Προφανέστατη η έλλειψη ποιότητας στο παιχνίδι κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, με τις δύο ομάδες να διαδέχονται η μία την άλλη στον τομέα της υπεροχής. Σημαντικό για τον Ηρακλή το γεγονός ότι έχασε από τραυματισμό τον Στράτο Χιντζίδη και σε ρόλο αριστερού μπακ πέρασε ο Γιάννης Πασάς.

45΄ Φάουλ του Κλέιτον, κεφαλιά του Μουμίν, πάνω από τα δοκάρια.

27΄ Τραυματισμός Χιντζίδη, στη θέση του ο Γεωργίου.

19΄ Ημιτελής ατομική ενέργεια από τον Κλέιτον, καθώς χάνει την κατοχή πριν εκτελέσει.

15΄ Ο Χιντζίδης δοκιμάζει το πόδι του, αλλά η μπάλα άουτ.

12΄ Στα σώματα των αμυνομένων του Ηρακλή σουτ του Κουσκουνά.

8΄ Κεφαλιά Χασομέρη, μπλοκάρει ο Πίτκας.

1΄ Έναρξη του αγώνα.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Βοσνιάδης (46΄ Αμπάρης), Χιντζίδης (27΄ Γεωργίου), Κουτρομάνος (67΄ Καζναφέρης) , Κούσας (67΄ Κουκόλης), Ζιαμπάρης (67΄ Στάμου), Μουμίν (46΄ Μενδρινός), Παναγιωτούδης (67΄ Καλτσάς), Πασάς (67΄ Γιαννίτσης), Ντούνης (67΄ Πτηνόπουλος), Κλέιτον (67΄ Τάι), Χασομέρης (67΄ Περόνε).

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

To γκολ του Γκερμούς – Παπαδόπουλος: “Να συνεχίσουμε με νίκες!” (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top