- Bluearena - https://bluearena.gr -

Πρόβα πρωταθλήματος στη Δράμα

Αυτή, ναι, θα είναι η «πρόβα τζενεράλε» του Ηρακλή, ενόψει της – πολύπαθης – πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Football League της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Στις 19:00, οι «κυανόλευκοι» τεστάρουν για τελευταία φορά – από τον Ιούλιο, όταν και πρωτοξεκίνησαν την προετοιμασία τους – τις δυνάμεις τους σε φιλική αναμέτρηση, ενώ είχαν την ίδια ευκαιρία και σε δύο επίσημους αγώνες για τον θεσμό του κυπέλλου, με αντιπάλους από την πιο κάτω κατηγορία (Εθνικός Πειραιά, Θύελλα Καμαρίου).

Αυτήν τη φορά απέναντί τους και μέσα στο σπίτι της, θα σταθεί μία ομάδα καλά συγκροτημένη σε επίπεδο αγωνιστικής δυναμικής, η οποία φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα, το οποίο εκκινεί το σαββατοκύριακο 27-28/10.

Στη δυναμική του αντιπάλου ποντάρει σημαντικά ο Αλέκος Βοσνιάδης, προκειμένου οι παίκτες του να ανεβάσουν ρυθμούς και να δοκιμάσει αρκετά από τα πλάνα του, επιχειρώντας να «βγάλει» από αυτούς περισσότερα θετικά στοιχεία στο γήπεδο.

Ο Θεσσαλονικιός τεχνικός αναμένεται να προβάρει σε μεγάλο βαθμό ένα σχήμα πολύ κοντά σε αυτό, το οποίο υπολογίζει για βασικό, αλλά, παράλληλα, έχει προγραμματίσει να προσφέρει χρόνο συμμετοχής και σε όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες του ρόστερ του, καθώς από την ερχόμενη εβδομάδα, με την ομάδα να μπαίνει στην πραγματικότητα του πρωταθλήματος, κάτι τέτοιο θα είναι – πρακτικώς – δύσκολο.

Να υπενθυμίσουμε για τους φίλους του Ηρακλή, που θα θελήσουν να βρεθούν το απόγευμα στο γήπεδο της Δράμας, ότι θα φιλοξενηθούν στην κερκίδα της Θύρας 6, με το εισιτήριο να κοστίζει 10 ευρώ.