ΝΤΡΟΠΗ!

Μια λέξη, έξι γράμματα που αποτυπώνουν πλήρως την εικόνα του μπασκετικού ΗΡΑΚΛΗ στο Μαρούσι

Ηρακλής, Μπάσκετ

Πως να περιγράψεις ένα τέτοιο αποτέλεσμα; Απέναντι σε μια αξιόμαχη αλλά πολύ κατώτερη σε μπάτζετ ομάδα όπως αυτή του Αμαρουσίου; Απλά… ΝΤΡΟΠΗ!

Η ομάδα του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη δέχτηκε σφαλιάρα με κατοστάρα (100-91) στο Κλειστό του Αγίου Θωμά από την Αθηναϊκή ομάδα.

Με βάση την εικόνα του αγώνα, ο ΗΡΑΚΛΗΣ δεν άξιζε τίποτα περισσότερο. Μια ομάδα χωρίς αρχή, μέση και τέλος αμυντικά, όπου οι παίκτες των γηπεδούχων την έκαναν στην κυριολεξία… γιο-γιο.

Ο αγώνας από την αρχή, μέχρι και το τέλος του είχε την ίδια εικόνα. Μικρές διαφορές για το Μαρούσι, ο ΗΡΑΚΛΗΣ να κυνηγάει αλλά και να μη μπορεί να προσπεράσει στο σκορ. Ακόμη και να προσπερνούσε, δε μπορούσε να κρατήσει ούτε για μια άμυνα το προβάδισμα.

Αποτέλεσμα της τραγικής εμφάνισης; Μια ντροπιαστική ήττα για τον ΗΡΑΚΛΗ, η πρώτη στο πρωτάθλημα.

Αν μπορούμε να πούμε πως διασώθηκε κάποιος αυτός ήταν ο Κώστας Κακαρούδης, ο οποίος αμυντικά-επιθετικά ήταν απελπιστικά μόνος.

Πάθημα δεύτερο για τον ΗΡΑΚΛΗ και όπως φαίνεται κάτι πρέπει να αλλάξει ΑΜΕΣΑ!

Διαιτητές: Βαρδάλος-Καρακάσης-Καρπάνος (Δούκας)

Δεκάλεπτα: 22-19, 51-46, 70-65, 100-91

Μαρούσι (Κεραμιδάς): Κνέζεβιτς 2, Στασινός 9, Ξυδάς 22 (2), Χατζηδάκης 8, Γκουαλτιέρι, Κανέλλης, Λυκογιάννης 11, Σουρλής 15 (3), Παπαγεωργόπουλος 8 (2), Μιχαλούτσος 25 (4).

Ηρακλής (Χατζηκυριακίδης): Αθανασούλας 14 (1), Σοκ 6 (2), Ρουτκάουσκας 11, Πολυτάρχου 23 (4), Κακαρούδης 29 (4), Αποστολίδης 2, Μπένας, Καλαϊτζίδης, Γιαννακίδης 3 (1), Τζουγκαράκης 3.

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης…

Σχετικά Άρθρα

Tα κορίτσια της ακαδημίας μπάσκετ της Αγ. Παρασκευής στο Ιβανώφειο (pics)

Μπάσκετ

Back to Top