- Bluearena - https://bluearena.gr -

Με τον κόσμο του, για νικηφόρα πρεμιέρα

Την αντίφαση, του να κάνουν πρεμιέρα από τη… 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, βιώνουν σήμερα οι ομάδες της Volley League.

Το ίδιο ισχύει και για τον Ηρακλή, ο οποίος καλείται να περάσει στη διαδικασία των υποχρεώσεών του για το πρωτάθλημα, υποδεχόμενος στην έδρα του έναν δυνατό και επικίνδυνο αντίπαλο, όπως η ομάδα της Κηφισιάς.

Ο Γιάννης Ορφανός φιλοδοξεί να δει από το αγωνιστικό σύνολό του να αποδίδει αποτελεσματικά, περιορίζοντας τα «νεκρά» σημεία του κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης και να φτάνει στην κατάκτηση της πρώτης «καθαρής» νίκης της φετινής διαδρομής του στην ελληνική βολεϊκή λίγκα.

Όπως έχουμε επισημάνει, πρωτεύον για τον Ηρακλή είναι η αποφασιστική είσοδός του στο παιχνίδι και η αποφυγή επίδειξης αδυναμίας στο πρώτο σετ, όπως έχει συμβεί επανειλημμένως κατά την προαγωνιστική περίοδο.

Ο αρχηγός του Ημίθεου, Κώστας Προύσαλης, σχολίασε για τον αγώνα: «Η έδρα μας παραδοσιακά είναι από τα δυνατά χαρτιά μας και αυτή την παράδοση θα προσπαθήσουμε να την διατηρήσουμε. Στο φινάλε της περσινής σεζόν, λόγω συγκυριών σε ένα ματς, χάσαμε την 4η θέση από την Κηφισιά. Και εμείς και η Κηφισιά έχουμε ενισχυθεί. Επομένως, αυτό θα ανεβάσει την ποιότητα του αγώνα. Θέλουμε πολύ να ξεκινήσουμε με νίκη».

Ο κόουτς της Κηφισιάς, Κώστας Αρσενιάδης, από την πλευρά των αντιπάλων, σημείωσε: «Η πρεμιέρα της Volley League είναι ιδιαίτερα δύσκολη για εμάς. Αντιμετωπίζουμε εκτός έδρας μία έμπειρη ομάδα η οποία από την αρχή την προετοιμασίας έχει όλους τους παίκτες μαζί. Εμείς από την πλευρά μας δεν έχουμε κάνει ούτε μία προπόνηση με τη συμμετοχή όλων των παικτών. Θεωρώ ότι ο Ηρακλής έχει το πλεονέκτημα στο συγκεκριμένο παιχνίδι καθώς θα αγωνιστεί και μπροστά στον κόσμο του».

Είναι κρίσιμο για τη σημερινή δύσκολη προσπάθεια του «Γηραιού», το να δημιουργηθεί ζεστή και υποστηρικτική ατμόσφαιρα στη Μίκρα.

Όλα αυτά, παρά το γεγονός ότι η αναμέτρηση της Μίκρας, η οποία αρχίζει στις 17:00, είναι «τηλεοπτική», καθώς θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΤ3.