Η δέσμευση του Μ.Κ. από τους “7” και εκείνος, που έκανε έξαλλους Τομ και διοικούντες…

Γιατί στην ΠΑΕ στέκονται στην περίπτωση Ηρακλειδέα στενού συνεργάτη του Παπαθανασάκη, που επέλεξε πεισματικά να μείνει μέχρι τελικής πτώσεως δίπλα του…

Σημαντικό πρόβλημα στην οικονομική κανονικότητα της νέας ΠΑΕ δημιουργούν επτά ιδιώτες, οι οποίοι είχαν σχέση με το καθεστώς Παπαθανασάκη, καθώς, προκειμένου να διεκδικήσουν από τη διοίκηση Τομ Παπαδόπουλου τα χρήματα, που τους οφείλει ο «Καναδός», πέτυχαν τη δέσμευση του λογαριασμού, στον οποίο έχει κατατεθεί το ποσό κάλυψης του μετοχικού κεφαλαίου της «κυανόλευκης» ποδοσφαιρικής εταιρείας.

Πρόκειται για έναν πρώην υπάλληλο της ΠΑΕ, ένα πρώην στέλεχος του ποδοσφαιρικού τμήματος, έναν πρώην προπονητή της Ακαδημίας, δύο εξωτερικούς συνεργάτες (δικηγόρος και λογιστής) και έναν ιδιοκτήτη τουριστικού γραφείου.

Η περίπτωση, όμως, η οποία έχει καταστήσει εν εξάλλω τον μεγαλομέτοχο και τους διοικητικούς συνεργάτες του, είναι εκείνη Ηρακλειδέα, πρώην διοικητικού συνεργάτη του Παπαθανασάκη, ο οποίος φέρεται να τον έχει χρηματοδοτήσει και παρέμεινε μέχρι… τελικής πτώσεως στη διοίκησή του.

Όπως λένε στη Μίκρα «αντί να συνομολογήσει το σφάλμα του ότι συνέδραμε στο καθεστώς, που κατέστρεψε τα πάντα στην ΠΑΕ και στην ομάδα, που ο ίδιος διατείνεται ότι αγαπά, παγιδεύει με τη στάση του και τη νέα προσπάθεια, η οποία γίνεται για να βρει ο Ηρακλής τον δρόμο του…».

Οι ευθύνες του Βασιλειάδη

Υπ’ αυτές τις τεράστιες αντιξοότητες, ο Ημίθεος καλείται να μπει στη διαδικασία ενός πρωταθλήματος, στο οποίο μετέχει – επί παραδέιγματι – η Παναχαϊκή. Για την οποία Παναχαϊκή, φρόντισε ο Γιώργος Βασιλειάδης να αποδοθεί στην πραγματικότητα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, πεντακάθαρη από χρέη, ενώ – όπως σχολιάζουν απολύτως δικαιολογημένα, στη Μίκρα – «όχι μόνο… απαγόρευσε στον Ηρακλή να ενταχθεί στο ίδιο ευεργετικό καθεστώς, αλλά ακόμη περιμένουμε τα… αντισταθμιστικά οφέλη, που έχει υποσχεθεί από το καλοκαίρι, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε το βάρος, από το οποίο ασμένως και προθύμως έχει απαλλάξει άλλους»…

Σχετικά Άρθρα

“Στα όπλα” οι “παλιοσειρές” του οπαδικού κινήματος για αδειοδότηση και Καυτανζόγλειο!

Ποδόσφαιρο

Back to Top