Έδρες και γκολ για ταμείο την Παρασκευή!

Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ξανά βρίσκονται στη σέντρα την Παρασκευή και οι επιλογές μας από το πρόγραμμα της ημέρας είναι πολλές. Εμείς θα πάμε με δύο «δυνατά» πονταρίσματα στην γερμανική Bundesliga και την ισπανική Primera Division.

Διάφορα, Η πρόταση της ημέρας

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Φορτούνα Ντίσελντορφ

 

Σπουδαία νίκη με σκορ 2-1 στην έδρα της Χόφενχαϊμ πανηγύρισε πριν τη διακοπή η Άιντραχτ. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα της Φρανκφούρτης, που πλέον ανέβηκε στην 7η θέση της βαθμολογίας. Απόψε πάντως, οι «αετοί» θα έχουν τη σημαντική απουσία του τιμωρημένου αρχισκόρερ τους, Ρέμπιτς. Στον αντίποδα, η Φορτούνα μετράει τρεις συνεχόμενες ήττες. Η τελευταία ήταν το εντός έδρας 2-0 από τη Σάλκε και η Ντίσελντορφ έχει υποχωρήσει στην 9η θέση. Ωστόσο, ο κόουτς Φούνκελ ζήτησε ψυχραιμία, πιστεύοντας στο υλικό της ομάδας. Οι φιλοξενούμενοι πάντως μετράνε 39 χρόνια χωρίς νίκη στη Φρανκφούρτη και δεδομένου πως η Άιντραχτ ρολάρει, δύσκολα θα σπάσει η παράδοση απόψε. Πάμε λοιπόν με τον άσο.

 

Θέλτα – Αλαβές

 

Πολύ κακό σερί έτρεχε πριν τη διακοπή η Θέλτα, που συμπλήρωσε πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της, ηττήθηκε με σκορ 2-1 από τη Σεβίλλη και πλέον υπάρχει πίεση, με το αποψινό ματς να έχει οριακό χαρακτήρα. Την ίδια ώρα, η Αλαβές έρχεται από την τεράστια εντός έδρας νίκη με σκορ 1-0 επί της Ρεάλ Μαδρίτης. Οι φιλοξενούμενοι έχουν βρει ρυθμό και μετράνε μόλις μία ήττα στα επτά πρόσφατα παιχνίδια τους. Πάνε με ψυχολογία στο Βίγκο σήμερα. Δεδομένου πως οι γηπεδούχοι εντός έδρας βρίσκουν το γκολ, θα πάμε με τη «δυνατή» επιλογή του G/G.

 

Στο Foxbet θα βρεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το goalbet bonus.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top