Παρουσιάστηκε η χορηγική συνεργασία Ηρακλή – ΟΑΣΘ (pics)

Και επισήμως, Μέγας Χορηγός των «κυανόλευκων» ομάδων βόλει, Ανδρών και Γυναικών, οι αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης.

Βόλει, Ηρακλής

Στα κεντρικά γραφεία του ΟΑΣΘ πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της συνεργασίας μεταξύ Ηρακλή και ΟΑΣΘ, με τον Οργανισμό να αναλαμβάνει Μέγας Χορηγός στην ανδρική και γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Συλλόγου.

Από «κυανόλευκης» πλευράς παρευρέθησαν οι Μίλτος Οικονόμου (εκ μέρους της διοίκησης), Κώστας Προύσαλης (αρχηγός της ανδρικής ομάδας) και Νατάσα Καλαϊτζίδου (αρχηγός της γυναικείας ομάδας).

Ο Μίλτος Οικονόμου τόνισε:

«Συναντάται η νέα προσπάθεια του Ηρακλή με τη νέα εποχή του ΟΑΣΘ. Πλέον δεν θα λέμε ότι η ομάδα πηγαίνει τρένο, αλλά ότι η ομάδα πηγαίνει… λεωφορείο…».

Ο Κώστας Προύσαλης δήλωσε:

«Στόχος μας είναι να ξανακάνουμε τον Ηρακλή πρωταγωνιστή σε Ελλάδα και Ευρώπη. Τέτοιου είδους στηρίξεις, όπως του ΟΑΣΘ βοηθούν σημαντικά στην προσπάθειά μας».

Η Νατάσα Καλαϊτζίδου σημείωσε:

«Ευχαριστούμε τη διοίκηση του ΟΑΣΘ για τη βοήθεια που μας προσφέρει. Ευελπιστούμε ότι με αυτήν τη βοήθεια και την προσπάθεια της διοίκησης να ξαναφτάσουν ψηλά, τόσο το ανδρικό, όσο και το γυναικείο Τμήμα βόλεϊ του Συλλόγου».

 

 

Σχετικά Άρθρα

Με σύνθημα κατά του ρατσισμού στη φανέλα στο Final 4 ο Ηρακλής! (pic)

Βόλει

Back to Top