Σαρηκεχαγιάς: “Ο Ηρακλής θα κάνει μεγάλα πράγματα με Τομ!”

“Είμαι δίπλα του, θα αγοράσω μαζικά διαρκείας. Θα τους φάμε όλους!”, ανέφερε με ενθουσιασμό ο Ηρακλειδέας επιχειρηματίας…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Οι εξαιρετικά ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις στήριξης στη διοίκηση από τον Γιάννη Σαρηκεχαγιά πραγματοποιήθηκαν στον “αέρα” του FAIR PLAY FM 96,1:

Για τον Τομ Παπαδόπουλο:« Εκ πρώτης όψεως ήταν πάρα πολύ καλός. Ένας ευχάριστος τύπος που έχει μεγάλη αισιοδοξία. Έχει βάλει πάρα πολλά χρήματα περίπου στις 600 χιλιάδες ευρώ και πιστεύω ότι θα πάει πάρα πολύ καλά. Είναι πάρα πολύ σημαντικός στην ομάδα, δεν υπάρχει δεύτερος και όλοι πρέπει να τον στηρίζουμε για να προχωρήσει σε αυτά τα οποία θέλει να κάνει για να πάει μπροστά ο Ηρακλής. Δεν έχει ζητήσει απολύτως τίποτα, το μόνο που θέλει είναι στήριξη από τον κόσμο του Ηρακλή. Για να καταφέρει η ομάδα να πετύχει τις δόξες τις δεκαετίας του 70 και του 80».

Για τις επενδύσεις που θέλει να κάνει στην ομάδα:« Εγώ βλέπω ένα διαφορετικό Μυτιληναίο. Με το σκεπτικό τις επένδυσης έχει τέτοιες προοπτικές. Έχει ξεκινήσει να φτιάχνει τα γήπεδα από την αρχή όπως έκανε παλαιότερα και ο Μυτιληναίος. Ο Ηρακλής θα κάνει μεγάλα πράγματα με τον Τομ Παπαδόπουλο. Θα τους φάμε όλους!».

Για τα διαρκείας:« Εγώ μόνος μου προσφέρθηκα να πάρω 100 εισιτήρια διαρκείας και να τα μοιράσει οπού θέλει ο Ηρακλής. Θα αγοράσω και μερικά για τη Θύρα  των VIPs. Αλλά φυσικά αυτό δεν είναι αρκετό, θα πρέπει όλος ο κόσμος να στηρίξει την ομάδα του Ηρακλή. Ο Τομ έμεινε πολύ ευχαριστημένος από αυτή την προσφορά και πλέον είμαστε σε συνεχή επαφή. Μιλάμε για τις προοπτικές που έχει η ομάδα όταν επιστρέψει στη πρώτη κατηγορία. Ο Ηρακλής είναι ένας και θα κάνουμε τα πάντα για να τον επαναφέρουμε εκεί όπου ανήκει».

Σχετικά Άρθρα

“Στα όπλα” οι “παλιοσειρές” του οπαδικού κινήματος για αδειοδότηση και Καυτανζόγλειο!

Ποδόσφαιρο

Back to Top