Ολοταχώς προς τηλεοπτική «κυανόλευκη» πρεμιέρα

Σημαντικές πιθανότητες για «ζωντανή» κάλυψη από την ΕΡΤ της αναμέτρησης με τον Ηρόδοτο, η οποία μετακινείται – πιθανότατα – στο Σάββατο 27/10.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης ζήτησε τον ορισμό του αγώνα της 1ης αγωνιστικής της Football League, μεταξύ ΗΡΑΚΛΗ και Ηροδότου για το Σάββατο 27 Οκτωβρίου, καθώς την επομένη (Κυριακή 27/10) έχει να διαχειριστεί την αναμέτρηση της Super League ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός.

Βεβαίως, αυτή η εξέλιξη εξυπηρετεί τα σχέδια του κατόχου των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της κατηγορίας, της ΕΡΤ, η οποία προτίθεται – σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες – να καλύψει σε ζωντανή μετάδοση την «κυανόλευκη» πρεμιέρα στο πρωτάθλημα.

Τις προσεχείς μέρες η Λίγκα της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας θα ορίσει ημερομηνίες και ώρες έναρξης των αγώνων της 1ης αγωνιστικής και το πλέον πιθανό είναι να τοποθετήσει τη διεξαγωγή του αγώνα του Ημίθεου το Σάββατο.

Μάλιστα, η κρατική τηλεόραση σκοπεύει να εκμεταλλευτεί την παρουσία του ΗΡΑΚΛΗ στο πρωτάθλημα, το οποίο καλύπτει και να προγραμματίσει για ζωντανή μετάδοση όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες των «κυανολεύκων», καθώς γνωρίζει ότι το brand name του «Γηραιού» θα της εξασφαλίσει εγγυημένη εμπορική επιτυχία.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, που γίνονται στον τομέα του προγραμματισμού των τηλεοπτικών μεταδόσεων για το πρωτάθλημα της Football League 2018-2019, ο ΗΡΑΚΛΗΣ θα… «παιχθεί» πολύ κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, τόσο όσον αφορά στις εντός Καυτανζογλείου αναμετρήσεις του, όσο και στις εκτός…

 

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top