- Bluearena - https://bluearena.gr -

Συγκινεί με την προσφορά του Ηρακλειδέας του Λονδίνου!

Η απήχηση της καμπάνιας της ΠΑΕ, πέρα από το ευρηματικό και ευφάνταστο concept, που διαθέτει, έχει και το προνόμιο της εξαιρετικής διείσδυσης και πέρα από τα όρια της ελληνικής επικράτειας, λόγω του ότι υποστηρίζεται διαδικτυακά.

Μάλιστα, Ηρακλειδέας, ο οποίος ζει μονίμως στο Λονδίνο, ενθουσιασμένος από την επικοινωνιακή εκστρατεία της ομάδας, επικοινώνησε με τα γραφεία της ΠΑΕ και πρότεινε να αποστείλει τον… καναπέ του από την αγγλική πρωτεύουσα στη Μίκρα, με δικά του έξοδα!

Εκείνο, το οποίο συγκλόνισε, είναι το γεγονός ότι ως αντάλλαγμα (μιας και ο ίδιος δεν έχει δυνατότητα να παρακολουθήσει από κοντά την ομάδα, λόγω απόστασης) ζήτησε να διατεθούν 10 εισιτήρια διαρκείας σε ορφανά παιδιά (ανεξαρτήτως της οπαδικής προτίμησής τους), ώστε να απολαύσουν τη χαρά του να παρακολουθούν τους αγώνες του Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο, σε όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Όπως ήταν επόμενο, το κοινωνικά ευαίσθητο αίτημά του συγκίνησε τους πάντες στη Μίκρα και ήδη κινητοποιούνται, προκειμένου να το ικανοποιήσουν…