Προετοιμασία για την πρόβα πρωταθλήματος στη Δράμα

Τρίτη και… φαρμακερή για την “γενική δοκιμή” του Ηρακλή ενόψει πρεμιέρας…

Ρεπό σήμερα, Κυριακή, για το ποδοσφαιρικό τμήμα, με διάχυτη την ικανοποίηση από την εικόνα, την οποία έδειξε η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο της φιλικής αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Σμύρνης, απέναντι δηλαδή σε μία ομάδα με έξι αγώνες Super League στα πόδια της και όσο ο Ημίθεος είχε ρυθμό στοπ παιχνίδι του, χωρίς να αποσυντονιστεί από την ολοκληρωτική αλλαγή ενδεκάδας το δεύτερο μέρος.

Από αύριο, Δευτέρα, η ομάδα θα αρχίσει να προετοιμάζεται ώστε να εμφανιστεί όσο το δυνατόν πιο ετοιμοπόλεμη στον τελευταίο αγώνα της προαγωνιστικής περιόδου το ερχόμενο Σάββατο, στη Δράμα.

Στον Ηρακλή θεώρησαν άλλες δύο φορές ότι οδηγούνταν σε διαδικασία «γενικής πρόβας» αυτήν την προαγωνιστική περίοδο. Αρχικά είχαν θεωρήσει ότι, μετά τον αγώνα κυπέλλου στη Νάξο, κόντρα στη Θύελλα Καμαρίου, δεν θα δινόταν η ευκαιρία για άλλη φιλική δοκιμή μέχρι την πρεμιέρα της Football League, ωστόσο τα ίδια τα δεδομένα τους διέψευσαν με την νέα παράταση, που είχε δοθεί στην πραγματοποίηση της πρώτης σέντρας. Στη συνέχεια, έκλεισαν το φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης, προκειμένου να καταστεί αυτό η «πρόβα τζενεράλε», όμως ήρθε η νέα μετάθεση ημερομηνίας της πρεμιέρα, που τους άλλαξε – εκ νέου – τον σχεδιασμό.

Αυτήν τη φορά, πάντως, οι «κυανόλευκοι» είναι σίγουροι ότι η γενική δοκιμή τους ενόψει πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί στη Δράμα, κόντρα στη Δόξα (20/10, 19:00), καθώς έχουν ως δεδομένη την οριστική ημερομηνία της έναρξής του, η οποία τοποθετείται για μια εβδομάδα μετά από τη συγκεκριμένη φιλική αναμέτρηση (27-28/10).

Στόχος του Παύλου Μυροφορίδη και του Αλέκου Βοσνιάδη ήταν να κλείσει ο Ημίθεος τον κύκλο της προετοιμασίας του απέναντι σε έναν αντίπαλο προερχόμενο από την κατηγορία, στην μάχη της οποίας μπαίνει σε λίγες μέρες και μάλιστα αξιόλογης δυναμικής, όπως οι Δραμινοί.

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top