Μεταθέτουν την ημερομηνία έλευσής τους, Παπαδόπουλος – Καραντώνης

Αναμένονται τη μεθεπόμενη, πλέον, εβδομάδα, μετά τη νέα αναβολή της πρεμιέρας.

Πριν πάρει τον δρόμο της επιστροφής για τη Φιλαδέλφεια, προ ολίγων ημερών, ο Τομ Παπαδόπουλος είχε ενημερώσει τους διοικητικούς συνεργάτες του ότι θα επανέλθει παραμονές της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Football League.

Μάλιστα, προγραμμάτιζε να αφιχθεί εκ νέου στη Θεσσαλονίκη την ερχόμενη εβδομάδα, ώστε να είναι παρών στον αγώνα της 1ης αγωνιστικής με τον Ηρόδοτο στο Καυτανζόγλειο, σχεδιασμός, ο οποίος ακυρώθηκε.

Ακυρώθηκε, λόγω της απίστευτης και ακραίας έλλειψης προγραμματισμού, που παρατηρείται στο πρωτάθλημα της κατηγορίας, στην οποία καλείται να αγωνιστεί ο Ηρακλής, καθώς η υπόθεση της πρώτης σέντρας πήρε νέα παράταση, μετατιθέμενη μία εβδομάδα αργότερα.

Συνεπώς, με δεδομένη τη διεξαγωγή της πρεμιέρας το σαββατοκύριακο 27-28 Οκτωβρίου, ο πρόεδρος, συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Στάθη Καραντώνη, αναμένεται να αφιχθεί μετά την ερχόμενη εβδομάδα. Αμφότεροι, πέρα από το να δηλώσουν «παρών» στο «μπάσιμο» της ομάδας στη διαδικασία του πρωταθλήματος, επιθυμούν να χειριστούν εκ του σύνεγγυς τα ανοικτά ζητήματα της ΠΑΕ, ιδίως εκείνα, τα οποία αφορούν στον οικονομικό και εμπορικό τομέα.

 

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top