Η πιο αξιόπιστη δοκιμασία

Το κορυφαίο τεστ της προαγωνιστικής περιόδου δίνει ο Ηρακλής απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης στο Καυτανζόγλειο (16:30)

Στον Ηρακλή επιζητούσαν μία τέτοια αγωνιστική δοκιμασία λίγο πριν την έναρξη των υποχρεώσεων της ομάδας στο πρωτάθλημα. Έναν αγώνα, που θα τους έφερνε αντιμέτωπους με έναν αντίπαλο από τη Super League, με έδρα διεξαγωγής το Καυτανζόγλειο.

Ο Απόλλων Σμύρνης, τον οποίο ο Ημίθεος αντιμετωπίζει στις 16:30 σήμερα, είναι ένα αγωνιστικό σύνολο δομημένο για να ανταπεξέλθει στις ιδιαιτερότητες της πιο πάνω κατηγορίας και έχει ήδη στα πόδια του το ρυθμό, που του προσφέρουν οι έξι αγώνες πρωταθλήματος, τους οποίους έχει δώσει μέχρι τώρα.

Και η έδρα διεξαγωγής της σημερινής φιλικής αναμέτρησης αποτελεί σημείο αναφοράς, καθώς σε όλη τη διάρκεια της μακράς προαγωνιστικής περιόδου, η οποία βαίνει – επιτέλους – προς την ολοκλήρωσή της, ο Ηρακλής δεν είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί στη φυσική έδρα του, κάτι που στο «κυανόλευκο» ποδοσφαιρικό τμήμα ήθελαν πολύ να συμβεί.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους (ή σχεδόν όλους) τους ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές του, καθώς, όπως τόνισε, «τέτοιες δοκιμές αποτελούν εξαιρετική ευκαιρία να πάρουν χρόνο συμμετοχής όλα τα παιδιά, που μετέχουν στο ρόστερ μας, το οποίο είναι πολύ μεγάλο, με συνέπεια τέτοιου είδους παιχνίδια μας είναι απαραίτητα»…

 

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top