Το τρίτο σποτ για τα διαρκείας και τους καναπέδες! (vid)

Συνεχίζεται η επιτυχημένη σειρά προωθητικών βίντεο από την ΠΑΕ Ηρακλής.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Η «κυανόλευκη» ΠΑΕ συνεχίζει την καμπάνια για τα διαρκείας, σε συνδυασμό με την κοινωνική προσφορά στη «ΡΕΤΟ ΕΛΛΑΣ», με την Ήρα Κατσούδα και τον Ανδρέα Πασπάτη να συνεχίζουν στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Μάλιστα, αυτήν τη φορά χρησιμοποιείται η θετική σύμπτωση του ονόματος της πρωταγωνίστριας (Ήρα), ενώ ο πρωταγωνιστής φορά το μπλουζάκι «Βάσια – Lego», που διατίθεται από το IRA Store.

Ας δούμε τη σχετική ανάρτηση από τον επίσημο λογαριασμό του ποδοσφαιρικού Ημίθεου στο Facebook, συνοδευόμενη από το – περί ου ο λόγος – τρίτο βίντεο της σειράς:

 

Φέρε τον καναπέ σου στην Μίκρα και εμείς σου δίνουμε ένα διαρκείας!
Γιατί αν θες διαρκείας, δεν κάθεσαι!
Tις καλύτερες μας μέρες, δεν τις ζήσαμε ακόμη!

#Iraklis #Iraklisfc1908 #sol_ira

Οι καναπέδες θα δοθούν στο ΡΕΤΟ.
Το Σωματείο ΡΕΤΟ ΕΛΛΑΣ – ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ είναι μια Μ.Κ.Ο. με κοινωφελή, κοινωνικό και μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα, ένα δίκτυο Αλληλέγγυας και Συνεργατικής Οικονομίας με σκοπό την ψυχική, πολιτιστική και πνευματική βοήθεια στους ανθρώπους που ζουν στο περιθώριο και ιδιαίτερα τους τοξικομανείς.

Τα εισιτήρια διαρκείας αφορούν όλες τις Θύρες εκτός των VIP

Day 3 Καναπές

Φέρε τον καναπέ σου στην Μίκρα και εμείς σου δίνουμε ένα διαρκείας!Γιατί αν θες διαρκείας, δεν κάθεσαι!Tις καλύτερες μας μέρες, δεν τις ζήσαμε ακόμη!#Iraklis #Iraklisfc1908 #sol_iraΟι καναπέδες θα δοθούν στο ΡΕΤΟ.Το Σωματείο ΡΕΤΟ ΕΛΛΑΣ – ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ είναι μια Μ.Κ.Ο. με κοινωφελή, κοινωνικό και μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα, ένα δίκτυο Αλληλέγγυας και Συνεργατικής Οικονομίας με σκοπό την ψυχική, πολιτιστική και πνευματική βοήθεια στους ανθρώπους που ζουν στο περιθώριο και ιδιαίτερα τους τοξικομανείς.Τα εισιτήρια διαρκείας αφορούν όλες τις Θύρες εκτός των VIPCredits.Act. Ira Katsouda / Andreas PaspatisFilmed / Edited. Jannis TomtsisIRAKLIS FC 2018 All rights reserved ©

Gepostet von FC Iraklis 1908 am Donnerstag, 11. Oktober 2018

Σχετικά Άρθρα

Back to Top