Θα δούμε… γκολ

Φτωχό είναι το σημερινό πρόγραμμα στοιχηματικά.

Διάφορα, Η πρόταση της ημέρας

Η επιλογή μας στο bet-hoven.net έρχεται από το Τσάλεντζ Καπ της Σκωτίας, εκεί όπου η Αρμπρόουθ, η κορυφαία ομάδα της League 1, αντιμετωπίζει την κορυφαία ομάδα από τη Λιγκ 2, το Εδιμβούργο και στο τέλος… μόνο ένας θα μείνει όρθιος!

 

Γράφει ο Πάνος Κοτσιμπός

 

Προβάδισμα νίκης υπάρχει ξεκάθαρα προς τη μεριά της γηπεδούχου, τόσο λόγω έδρας, όσο και λόγω διαφορά κατηγορίας, με τους «ρεντ λίχτις» του Ντικ Κάμπελ, να παραμένουν αήττητοι για 13 συναπτά ματς. Η επίθεση τους ωστόσο είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή, αφού έχουν βρει δίχτυα και στα 15 επίσημα παιχνίδια τους, ανεξαρτήτου έδρας και διοργάνωσης.

 

Αξίζει ωστόσο να σημειώσουμε ότι έχει δεχθεί τουλάχιστον ένα γκολ στα 8 από τα 10 τελευταία ματς της και μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις, γίνεται η ομάδα που μένει πίσω στο σκορ.. σκυλιάζει, κυνηγάει και κάνει την ανατροπή.

 

Εξίσου δυνατή, τουλάχιστον με βάση τα δεδομένα της δικής της κατηγορίας, είναι η ομάδα του Εδιμβούργου. Είναι πρώτη στη βαθμολογία, έχοντας 8 νίκες και μία μόλις ήττα σε 9 ματς, ενώ μετράει 9 διαδοχικές επιτυχίες σε όλες τις διοργανώσεις και ανεξαρτήτου έδρας, αλλά και 11 στα τελευταία 12 ματς!

 

Αξίζει να πάμε με τη συνδυαστική πιθανότητα του goal/goal και over 2.5, σε απόδοση 2.10.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top