Ικανοποίηση Παπαδόπουλου από τη στάση των «κυανόλευκων» επιχειρηματιών

Ο μεγαλομέτοχος επιθυμεί να οικοδομήσει επάνω σε αυτήν τη σχέση επικοινωνίας, που αναπτύχθηκε…

Αυτό, το οποίο θέλησε να επικοινωνήσει ο Τομ Παπαδόπουλος στους συνεργάτες του, είναι η ικανοποίησή του από την υποδοχή της οποίας έτυχε από εκπροσώπους του «κυανόλευκου» επιχειρηματικού κόσμου.

Στον πρόσφατο κύκλο της παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη, είχε την ευκαιρία μιας χαλαρής συνάντησης γνωριμίας με εκπροσώπους του «κυανόλευκου» επιχειρηματικού κόσμου, μέσω της οποίας οι τελευταίοι του εξέφρασαν την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξή τους στο δύσκολο έργο, που έχει αναλάβει.

Ο Τομ Παπαδόπουλος δεν αφήνει σε καμία περίπτωση να περάσει ως μία παράλληλη των υποχρεώσεών του στην ομάδα κοινωνική επαφή η συγκεκριμένη σχέση, η οποία αναπτύσσεται σε αυτό το επίπεδο και είναι βέβαιο ότι θα επιδιώξει να την καλλιεργήσει, προς όφελος της ΠΑΕ και της ίδιας της ομάδας.

Σημειώνει ότι αυτή στήριξη, που έλαβε, μέσα από πρόσφατη συνάντηση με τους Ηρακλειδείς επιχειρηματίες, αποτελεί σημαντικό εφόδιο στην προσπάθειά του και σχεδιάζει να επενδύσει σε αυτή τη διαδικασία προσέγγισης, η οποία έχει αρχίσει. Μάλιστα, ήδη προγραμματίζει νέο κύκλο επαφών με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου, οι οποίοι διακατέχονται από «κυανόλευκα» αισθήματα, με την επάνοδό του στη Θεσσαλονίκη για την πρεμιέρα της Football League.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top