Βοσνιάδης: “Δεν πρόκειται να μας χαριστεί τίποτε”

Επισημάνσεις από τον κόουτς για την προσπάθεια της ανόδου.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Οι τοποθετήσεις του Αλέκου Βοσνιάδη στο “Metropolis 95,5”:

Για το πρωτάθλημα που δεν έχει ξεκινήσει ακόμα: «Για εμάς ήταν καλή η καθυστέρηση γιατί η ομάδα δεν ήταν έτοιμη. Μας δόθηκε ο χρόνος αλλά τα προβλήματα δε λύθηκαν, ελπίζω να ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα».

 

Το γεγονός ότι οι ομάδες πληρώνουν αλλά οι παίκτες δεν αγωνίζονται: «Έτσι ακριβώς είναι αλλά και να μην εξασφαλίζουν έσοδα οι ομάδες και όλα να πηγαίνουν στην Σούπερ Λιγκ, αυτό κάτι λέει. Είναι σαν να λέμε ότι μόνο το ποδόσφαιρο της Σούπερ Λιγκ μας ενδιαφέρει και δεν μας ενδιαφέρει καθόλου η βάση. Ελπίζω ότι κάποια στιγμή θα βρεθεί η λύση και θα ξεκινήσει ένα πρωτάθλημα το οποίο τα τελευταία χρόνια πραγματικά το έχουν απαξιώσει. Το μόνο που το σώζει είναι η βαριά φανέλα που έχουν οι ομάδες που αγωνίζονται σε αυτό. Ας ελπίσουμε ότι το καλό αγωνιστικό πρόσωπο και η ιστορία των ομάδων θα τραβήξει το ενδιαφέρον του κόσμου».

 

Την πίεση και τις απαιτήσεις όλων προς τον Ηρακλή: «Ο Ηρακλής είναι από τις πιο ιστορικές ομάδες και ο στόχος είναι να κάνει πρωταθλητισμό και να επιστρέψει. Υπάρχει εμπειρία στην ομάδα και μεγάλο βάθος αλλά και ποδοσφαιριστές που είναι ποιοτικοί και έμπειροι. Γνωρίζουν σε ποιον σύλλογο ήρθαν και πόσο πιεστική χρονιά είναι αυτή. Ο στόχος είναι ξεκάθαρος και θέλουμε να ανέβουμε κατηγορία».

 

Το πάθος που πρέπει να έχει ο Ηρακλής για πρωταθλητισμό: «Οι συνθήκες της Φούτμπολ Λιγκ είναι αυτές. Οι μεγάλες ομάδες που δεν το κατάλαβαν και νόμιζαν πως μόνο με το όνομα και την φανέλα θα λύσουν τα προβλήματα τους δε τα κατάφεραν. Στον Ηρακλή δεν θα χαριστεί τίποτα και σε αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα που παίζει σε αυτό πρέπει να προσαρμοστεί. Πρέπει να ξεπεράσει τις δυσκολίες και να κάνει σωστή διαχείριση. Είμαστε ομάδα που ξέρει τι πρέπει να παρουσιάσει και οι παίκτες έχουν μπει στο πετσί του ρόλου».

 

Αν ο ίδιος θεωρεί πως μπήκαν οι απαραίτητες πινελιές στην ομάδα: «Τον χρόνο δε θα τον πάρουμε και ούτε θα μας χαριστεί. Εμείς ξέρουμε ότι θα είμαστε σε μεγάλη πίεση και η δουλειά θα συνεχίζεται συνέχεια. Θα υπάρχει πολλή δουλειά γιατί ο στόχος είναι τεράστιος και πιστεύουμε ότι πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να μη ψάχνουμε μετά για δικαιολογίες. Το είχαμε πει ότι αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να μαζέψουμε βαθμούς και να προκριθούμε στη φάση του Κυπέλλου».

 

Για το γεγονός ότι πλέον υπάρχει μεγαλομέτοχος στην ομάδα: «Είναι το σημαντικότερο από όλα. Βρέθηκε ο άνθρωπος που μπορεί να νοικοκυρέψει τον σύλλογο και στην καθημερινότητα να έχουμε ηρεμία. Όπου υπάρχουν προβλήματα, τα προβλήματα μπαίνουν στις ομάδες. Δεν είναι εύκολο να υπάρχει ομάδα με διοικητική αστάθεια και να τα πηγαίνει καλά. Λίγες είναι οι ομάδες που έχουν μεγαλομέτοχο στη Φούτμπολ Λιγκ. Είμαστε αισιόδοξοι με την κατάσταση που αντιμετωπίζουμε και τα πράγματα που μπαίνουν στη σειρά».

 

Τα υπόλοιπα φαβορί για την άνοδο: «Νομίζω πως η Κέρκυρα, η Δόξα Δράμας, τα Τρίκαλα και η Παναχαϊκή που έκανε καλή χρονιά πέρυσι. Πιστεύω πολύ και στη δουλειά που γίνεται στον Κισσαμικό. Ο Απόλλων Καλαμαριάς είναι ομάδα που ξεκίνησε αργά και έχει τα προβλήματά της αλλά θέλω να είναι από τις ομάδες που θα τερματίσουν ψηλά. Εύχομαι και πιστεύω ο Ηρακλής να κόψει πρώτος το νήμα και μετά όποια ομάδα μπορέσει στα μπαράζ να πάρει την άνοδο».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top