Εξαιρετική επιλογή για τη θέση του υπευθύνου του Γραφείου Τύπου της ΠΑΕ

Ο εξαιρετικός συνάδελφος, Θωμάς Καλέσης, αναλαμβάνει δράση στον τόσο ευαίσθητο τομέα της ενημέρωσης των ΜΜΕ.

Η συγκεκριμένη θέση έμεινε χωρίς κάλυψη καθ’ όλη τη διάρκεια της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, όταν η ομάδα έδινε τη μάχη της επανεκκίνησης σε ερασιτεχνικό επίπεδο, στο… κακοτράχαλο περιβάλλον της Γ΄ Εθνικής.

Η αλήθεια είναι ότι οι ασχολούμενοι με τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή δημοσιογράφοι είχαν να διαχειριστούν εξαιρετικές δυσχέρειες στο έργο τους, καθώς το αυτονόητο της καθημερινής ενημέρωσης από την ομάδα είχε πάψει να υφίσταται, όμως κανείς δεν μπορούσε (και δεν έπρεπε) να χρεώσει τη συγκεκριμένη αδυναμία στους ανθρώπους, οι οποίοι «έτρεχαν» την τεράστια προσπάθεια για άμεση επάνοδο του Ημίθεου στις επαγγελματικές κατηγορίες, κατανοώντας ότι – υπό τις συνθήκες, τις οποίες διεξάγετο αυτή η τιτάνια προσπάθεια –  κάποιοι τομείς, μοιραία, θα υστερούσαν.

Τώρα, όμως, την ώρα που η νέα ΠΑΕ έχει συσταθεί και ανασυγκροτείται οργανωτικά και λειτουργικά σε όλα τα επίπεδα, ήρθε η στιγμή για την επαναστελέχωση του Γραφείου Τύπου. Και, μάλιστα, οι ιθύνοντες της «κυανόλευκης» ποδοσφαιρικής εταιρείας προχώρησαν σε αυτήν την κίνηση, πραγματοποιώντας μία εξαιρετική επιλογή.

Αυτό, καθώς, στον συγκεκριμένο τομέα, αναλαμβάνει έργο ο εξαιρετικός συνάδελφος (και Ηρακλειδέας από την πρώτη στιγμή, που αντίκρισε το φως του κόσμου και όχι εκ… «μεταγραφής»,  διότι μετρά και αυτό για να… «νιώθεις» – πραγματικά – από Ηρακλή…),  Θωμάς Καλέσης.

Η παρουσία του Θωμά στο συγκεκριμένο ρόλο, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η παρούσα διοικητική κατάσταση της ΠΑΕ διατηρεί το προνόμιο να διαθέτει έναν από τους πλέον ταλαντούχους και προικισμένους παραγοντικά Ηρακλειδείς στη θέση του Διοικητικού Υπεύθυνου Επικοινωνίας, τον Νίκο Υψηλάντη, μας κάνει να θεωρούμε με ασφάλεια ότι ο συγκεκριμένος τομέας καλύφθηκε με τον καλύτερο τρόπο.

Θωμά, οι ευχές της BlueArena για απόλυτη επιτυχία στο έργο, το οποίο αναλαμβάνεις, σε συνοδεύουν…

 

Σχετικά Άρθρα

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top