Με επιπρόσθετη χορηγία δίνει λύση στη Football League ο Βασιλειάδης

Με ποια μεθόδευση θα οδηγηθούμε σε έναρξη του πρωταθλήματος εντός του Οκτωβρίου.

Διάφορα, Ποδόσφαιρο

Με χορηγική «βοήθεια» από τον Γιώργο Βασιλειάδη θα ξεκινήσει μέσα στον μήνα το πρωτάθλημα της Football League.

Με την χορηγία «κλειδί» ύψους 500.000 ευρώ (μένει να φανεί από ποια εταιρεία) για την οποία έχει μπει μπροστά ο Γιώργος Βασιλειάδης και για την οποία θα «δεσμευθεί» ενώπιον και της 5μελούς επιτροπής της Football League, αναμένεται να μπει το νερό στο αυλάκι για να ξεκινήσει επιτέλους το νέο πρωτάθλημα πριν «φύγει» ο Οκτώβριος!

Χρήματα τα οποία θα προστεθούν στο 1,8 εκ. ευρώ που είναι σίγουρα και δεν αλλάζουν από την ΕΡΤ (900 χιλιάρικα ζεστό χρήμα και ισόποσο σε διαφημιστικό), έτσι ώστε να καμφθούν και οι τελευταίοι διαφωνούντες πρόεδροι των ομάδων και να δώσουν το ο.κ. για την σέντρα.

Άλλωστε κι όπως χαρακτηριστικά ανέφερε κορυφαία διοικητική πηγή της διοργανώτριας αρχής, «δηλαδή τι θέλουμε από την ιστορία αυτή; Πέρυσι πήραμε από την ΕΡΤ 650.000 και φέτος τα χρήματα τριπλασιάστηκαν. Μακάρι να πήγαιναν ακόμη πιο ψηλά, αλλά αυτό δεν γίνεται, μας έχει ξεκαθαριστεί και δεν έχει νόημα να το συζητάμε πλέον. Επομένως, αν με το καλό έλθει κι αυτή η νέα χορηγία των 500.000 που περιμένουμε, θα είμαστε μια χαρά για να ξεκινήσουμε επιτέλους ένα πρωτάθλημα που όλοι μας το περιμένουμε και πιστεύω ότι και φέτος θα προσφέρει πολλές και δυνατές συγκινήσεις».

Πηγή: matchnews.gr

Σχετικά Άρθρα

Περίτρανη δικαίωση για Ηρακλή: Εκτός υποψιών για παράνομο στοιχηματισμό!

Ποδόσφαιρο

Back to Top