Φεύγει σήμερα και επιστρέφει για την πρεμιέρα

Έχοντας ολοκληρώσει έναν ευρύ κύκλο ενασχόλησης με τα θέματα της ΠAΕ, ο Τομ Παπαδόπουλος επιστρέφει στη Φιλαδέλφεια και ανανεώνει το ραντεβού του για την πρώτη σέντρα…

Σήμερα (Δευτέρα 8/10), ο Τομ Παπαδόπουλος παίρνει τον δρόμο της επιστροφής του, για την επιχειρηματική βάση του στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, μέσω Αθηνών, από όπου αναμένεται να αναχωρήσει το απόγευμα.

Ο μεγαλομέτοχος έχει ολοκληρώσει έναν μεγάλο κύκλο επαφών για όλα τα εκκρεμή ζητήματα οργάνωσης, λειτουργίας και εμπορικής κατεύθυνσης της ΠΑΕ και έχει δρομολογήσει την ανακοίνωση αποφάσεων και προσλήψεων στελεχιακού προσωπικού σε όλες τις διοικητικές υπηρεσίες της «κυανόλευκης» εταιρείας.

Μάλιστα έχει ήδη προτείνει λύση και στο θέμα της στελέχωσης των υψηλών κλιμακίων της Ακαδημίας, με τη διπλή πρόταση για συνεργασία προς τους Κώστα Ηλιάδη (για τον ρόλο του τεχνικού υπευθύνου) και Λάκη Παπαϊωάννου (για τον ρόλο του σκάουτερ).

Μάλιστα, όπως ανέφερε στους διοικητικούς συνεργάτες του, προγραμματίζει να επιστρέψει παραμονές της έναρξης του πρωταθλήματος, αναμένοντας και ο ίδιος το πότε – επιτέλους – θα διεξαχθεί η πρεμιέρα της Football League.

Ο πρόεδρος του Ημίθεου επιθυμεί να δώσει «παρών» στην έναρξη της μεγάλης προσπάθειας της ομάδας, η οποία στοχεύει στην επάνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

 

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top