Επέστρεψε Αλεξάνδρεια και αναμένεται Θεσσαλονίκη για εξελίξεις…

Επικοινωνία του Καρίμ Σορούρ με τους εδώ συνεργάτες του, μετά την παρουσία στο Ψυχικό και τις επαφές με Δρακόπουλο…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Ο Καρίμ Σορούρ βρέθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Ψυχικού το απόγευμα του Σαββάτου και παρακολούθησε την αναμέτρηση του μπασκετικού Ηρακλή με την τοπική ομάδα, ενώ είχε την ευκαιρία για εκ του σύνεγγυς επαφή με τον Θόδωρο Δρακόπουλο, με τον οποίο, πέρα από το θέμα της ομάδας, τους συνδέει και επιχειρηματική επικοινωνία, καθώς, αμφότεροι, δραστηριοποιούνται στον χώρο του φαρμάκου και των ιατρικών προϊόντων.

Ο Αιγύπτιος επιχειρηματίας επέστρεψε στην Αλεξάνδρεια  και επικοινώνησε με συνεργάτες του στη Θεσσαλονίκη, καθιστώντας σαφή τον προγραμματισμό του για τη συνέχεια.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι πρόκειται να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη εντός του Οκτωβρίου, ώστε να προωθήσει εξελίξεις στο θέμα του ενδιαφέροντός του για ενασχόληση – προφανέστατα πλέον – με τον καλαθοσφαιρικό Ημίθεο.

Έχει αφήσει ανοικτή ακόμη και την προοπτική να ανακινήσει, μέσω της νομικής υπηρεσίας του, την υπόθεση επανασύστασης φακέλου δικαιολογητικών για την επενδυτική αδειοδότησή του από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Σε κάθε περίπτωση, οι τελευταίες κινήσεις του Καρίμ Σορούρ, μας υποχρεώνουν να αναμένουμε το επόμενο βήμα από πλευράς του, προκειμένου να διαπιστώσουμε αν αυτό θα έχει ουσία, ως προς την εμπλοκή του στα πράγματα του Συλλόγου…

Σχετικά Άρθρα

Back to Top