Δρακόπουλος: “Γεννημένος νικητής ο Πολυτάρχου”

Ο πρόεδρος του καλαθοσφαιρικού Ηρακλή αναφέρθηκε στα της πρεμιέρας της Α2, στις επαφές του με τον Καρίμ Σορούρ, ενώ απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο για τον επικείμενο αγώνα με την Καρδίτσα στο Ιβανώφειο.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Οι τοποθετήσεις του Θόδωρου Δρακόπουλου στον FAIR PLAY FM 96,1:

Για την νίκη κόντρα στο Ψυχικό:« Εάν εξαιρέσουμε το πρώτο δεκάλεπτο του παιχνιδιού που ήμασταν αρκετά σφιγμένοι και αγχωμένοι. Βάλαμε το πρώτο λιθαράκι .Είχαμε το άγχος της πρεμιέρας και είχαμε ένα κακό αποτέλεσμα στο κύπελλο. Ήμασταν πολύ σοβαροί και ανταπεξήλθαμε στις απαιτήσεις του αγώνα. Ήμασταν πολύ καλοί σε μια έδρα που πέρυσι χάσαμε. Η νίκη για ψυχολογικούς λόγους ήταν πολύ σημαντική . Το Ψυχικό είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και έχει πολλοί κάλους παίκτες. Εμείς αγωνιστήκαμε με δυο παίκτες που μόλις είχαν έρθει. Έχουμε πολλά περιθώρια βελτιώσεις σαν ομάδα. Νομίζω έχουμε δείξει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο σαν ομάδα και θεωρώ ότι το μέλλον είναι μπροστά μας».

Για τον Πολυτάρχου: «Ήταν εξαιρετικός σε όλο το παιχνίδι. Είναι ένας παίκτης που έλειπε από την ομάδα όχι μόνο για την ευστοχία του και τις μπασκετικές ικανότητες που έχει, είναι θέμα χαρακτήρα. Ο άνθρωπος είναι γεννημένος νικητής και παίζει για την ομάδα».

Για το μπάτζετ της ομάδας: «Το μπάτζετ είναι ίδιο με πέρυσι. Νομίζω είναι ένα καλό μπάτζετ για να πάρεις την άνοδο. Έχουμε το δεύτερο μεγαλύτερο στη κατηγορία μετά τον Ιωνικό. Άλλα τα χρήματα δεν φέρνουν πάντα την ευτυχία».

Για τον Καρίμ Σορούρ: «Έχουμε αναπτύξει μια φιλική σχέση. Είναι ένας πολύ ωραίος τύπος. Θέλουμε να κάνουμε δουλείες μαζί .Ενδιαφέρεται πραγματικά για τον Ηρακλή. Του αρέσει ο κόσμος του Ηρακλή και είναι δεμένος συναισθηματικά με την ομάδα. Εγώ τον έχω παρακινήσει να βάλει χρήματα στον Ηρακλή αλλά αυτό είναι δικό του θέμα. Δεν μου έχει πει ότι θέλει να επενδύσει στην ΚΑΕ. Γνωρίζω ότι είναι επενδυτής. Τα χρήματα στο μπάσκετ ειδικά στην Α2 είναι ελάχιστα. Δύσκολα θα κερδίσεις χρήματα από το μπάσκετ. Εγώ δεν επενδύω στον Ηρακλή είμαι φίλαθλος. Χτες το βράδυ γύρισε στην Αίγυπτο και λογικά θα επιστρέψει τον Οκτώβριο. Ήρθε στον αγώνα και έκανε κάποιες παρατηρήσεις τεχνικού τύπου. Έχει παίξει μπάσκετ και στην Εθνική Αιγύπτου. Θα έχουμε και άλλη μια συνάντηση μόλις επιστρέψει».

Το μήνυμα για το επόμενο παιχνίδι: «Ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο και να στηρίξει την ομάδα. Νομίζω ότι παίζουμε ωραίο μπάσκετ και ο κόσμος θα απολαύσει το θέαμα».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top