Αναμένει το «ΟΚ» για διαδικτυακή μετάδοση του αγώνα με την Καρδίτσα

Αποφασισμένοι να μην απεμπολήσουν την προοπτική για μετάδοση των εντός Ιβανωφείου αγώνων στον Ημίθεο, προτίθενται να καλύψουν ιντερνετικά το παιχνίδι του Σαββάτου (13/10).

Ηρακλής, Μπάσκετ

Η κρατική τηλεόραση και για τη φετινή αγωνιστική περίοδο θα είναι ο media partner του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας του μπάσκετ.

Η συμφωνία με την ΕΟΚ για την απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των αγώνων της κατηγορίας έχει προχωρήσει, όμως η εμπειρία της περσινής συνεργασίας των δύο πλευρών έχει αλλάξει τα δεδομένα, όπως όλα προδίδουν.

Η πλευρά της Ομοσπονδίας έχει εξηγήσει σε αυτήν της ΕΡΤ, ότι δεν έχει μείνει καθόλου ικανοποιημένη από το γεγονός της απειροελάχιστης κάλυψης των αναμετρήσεων της Α2 σε απευθείας μετάδοση, κατά την περασμένη σεζόν και ζήτησε να μην επαναληφθεί και φέτος το ίδιο φαινόμενο.

Μάλιστα, όπως έχουμε γράψει προ ημερών, οι ιθύνοντες της ΕΟΚ μετέφεραν αίτημα του επίσημου Ηρακλή (διευκρινίζοντας ότι αφορά και σε άλλες ομάδες της Α2, οι οποίες δεν το μεταφέρουν επισήμως, όπως οι «κυανόλευκοι»), να υπάρχει η δυνατότητα στους γηπεδούχους κάθε αναμέτρησης, η οποία δεν καλύπτεται από την ΕΡΤ σε απευθείας μετάδοση, να προχωρούν σε διαδικτυακή τηλεοπτική απευθείας μετάδοση, μέσω δικής τους παραγωγής.

Επί τω προκειμένω, ο Ηρακλής αναμένει το «ΟΚ» της ΕΟΚ, προκειμένου να «δώσει» διαδικτυακή εικόνα από τον σαββατιάτικο (13/10) αγώνα του Ιβανωφείου, με την Καρδίτσα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α2 και θα πράξει αναλόγως.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top