Πάει για «καθαρή» νίκη επί της Κομοτηνής και αναμένει…

Το χρέος του στην υπόθεση της πρόκρισης στα ημιτελικά του League Cup, θέλει να κάνει σήμερα (18:00) ο Ηρακλής στη Μίκρα, κόντρα στην Κομοτηνή, ελπίζοντας να τον ευνοήσουν τα άλλα αποτελέσματα…

Βόλει, Ηρακλής

Το εξαιρετικά… πρωτότυπο και περίεργο σύστημα διεξαγωγής του League Cup θα είναι αυτό, το οποίο – εν τέλει – θα κρίνει αν ο Ηρακλής θα κατορθώσει να προκριθεί στην ημιτελική φάση του θεσμού.

Αυτό, καθώς οι «κυανόλευκοι» θα επιδιώξουν να αναδειχθούν «καλύτεροι δεύτεροι», σε σχέση με τη δεύτερη ομάδα του Β΄ ομίλου, μιας και αυτό επιτάσσει το σύστημα διεξαγωγής της διοργάνωσης…

Και για να υπάρχουν οι προοπτικές για κάτι τέτοιο, οι παίκτες του Γιάννη Ορφανού θα πρέπει σήμερα (Κυριακή 7/10) να πετύχουν μία «καθαρή» νίκη (3-0 ή 3-1) επί της ΑΕ Κομοτηνής, στη Μίκρα (18:00), αναμένοντας, στη συνέχεια, την… ενημέρωση για τις επιδόσεις του δευτέρου του Β΄ ομίλου.

Στη χθεσινή αναμέτρηση με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης ο Ηρακλής, κινήθηκε σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα απόδοσης, μετά το πρώτο σετ, στο οποίο δεν βρήκε αγωνιστικό ρυθμό, με συνέπεια την απώλειά του. Με εξαιρετικά αποτελεσματικό τον Μπάιρον Φέργκιουσον στο φιλέ (με 11/12 επιθέσεις) και παραγωγικότατους τους Απόστολο Αρμενάκη (23 πόντοι) και Κλίντι (18 πόντοι), οι γηπεδούχοι δεν άφησαν περιθώρια αντίστασης στους Εβρίτες και έφτασαν στο 3-1 της τελικής επικράτησης.

Σήμερα είναι μία διαφορετική μέρα, απέναντι σε έναν διαφορετικό αντίπαλο, ο οποίος προσφάτως νίκησε τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στο πλαίσιο της ίδιας διοργάνωσης και συνιστά σημαντικό εμπόδιο. Όπως χαρακτηριστικά δηλώνει ο Γιάννης Ορφανός, «δύσκολο το παιχνίδι με την Κομοτηνή. Συνεχίζουμε για να διεκδικήσουμε την πρόκριση στα ημιτελικά, όμως δεν εξαρτάται μόνο από εμάς αλλά και από τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων. Εμείς θα κάνουμε το καθήκον μας, που είναι να πάρουμε μια καθαρή νίκη, με την προοπτική να βρεθούμε εμείς στα ημιτελικά του League Cup».

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: “Οι εποχές της δυσφήμισης χωρίς αποδείξεις, πέρασαν ανεπιστρεπτί!”

Βόλει

Back to Top