- Bluearena - https://bluearena.gr -

Ταμείο με τα χάντικαπ της «Γιούβε» και της Μπάγερν!

Εμείς, στα προγνωστικα ποδοσφαιρου [1] κρατήσαμε δύο «δυνατές» επιλογές κοντά στον διπλασιασμό, με τη Γιουβέντους ταξιδεύει στο Ούντινε και τη ντεφορμέ Μπάγερν να υποδέχεται τη Γκλάντμπαχ.

 

Ουντινέζε – Γιουβέντους

 

Από την εκτός έδρας ήττα με σκορ 2-1 από τη Μπολόνια προέρχεται η Ουντινέζε. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη για τους «φριουλάνι”, που παρά τη σχετική σταθερότητα που παρουσιάζουν, επιθετικά έχουν να αντιμετωπίσουν τα… θεματάκια τους. Στον αντίποδα, είναι νωρίς ακόμα, αλλά την προηγούμενη αγωνιστική η Γιουβέντους έκανε βήμα τίτλου, επικρατώντας εντός έδρας της Νάπολι με σκορ 3-1. Συνεχίζει χωρίς απώλειες η «Γιούβε» μετά από επτά αγωνιστικές, ενώ μεσοβδόμαδα πέρασε με σκορ 3-0 από την Ελβετία και το εμπόδιο της Γίουνγκ Μπόις για το Champions League. Κάποια στιγμή η «Γιούβε» θα γκελάρει, αυτό όμως δύσκολα θα συμβεί στο Ούντινε. Χαμηλά το διπλό και θα το πάρουμε με χάντικαπ -1.

 

Μπάγερν Μονάχου – Γκλάντμπαχ

 

Μίνι – κρίση διανύει η Μπάγερν, η οποία μετά τη γκέλα με την Άουγκσμπουργκ, στο Βερολίνο την περασμένη εβδομάδα γνώρισε και την πρώτη της ήττα με σκορ 2-0 από τη Χέρτα. Τα νεύρα δε, έγιναν πιο τεταμένα την Τρίτη, όταν οι Βαυαροί «κόλλησαν» στο 1-1 με τον Άγιαξ. Καζάνι που βράζει αυτή τη στιγμή ο σύλλογος και αν υπάρξει νέα απώλεια, είναι ποιλύ πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις. Από το ισόπαλο 2-2 με τη Βόλφσμπουργκ προέρχεται η Γκλάντμπαχ. Προηγήθηκε δύο φορές, αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει το αποτέλεσμα. Στην 4η θέση βρίσκεται η Μπορούσια, που παρουσιάζει καλή εικόνα φέτος και μπορεί να φανεί ανταγωνιστική στο Μόναχο. Για αυτό θα πάρουν το χάντικαπ +2 των φιλοξενούμενων.